Speltips, Paraguay – Chile 2/9: Copa America-mästarna tar ännu en trea i VM-kvalet?

Spelbloggare Publicerat: 31 August 2016

Nattens avslutande VM-kvalfajt i Sydamerika står ett mediokert Paraguay och Copa America-vinnaren Chile för. Gästerna presenteras som favoriter på oddsmarknaden – men tillräckligt tydliga sådana, undrar vi?

Sexpoängsmöte står på schemat i det sydamerikanska VM-kvalet. Paraguay är lite på efterkälken i jakten på mästerskapsbiljetterna, men har i alla fall stampat ifrån bottentrion och har så lite som en pinne upp till playoffplatsen och två till de som leder vidare i kvalet. Det är med andra ord inte kört – ännu…

Gästerna kommer till spel med positiva minnen från Copa America, där de efter premiärförlusten bara störtade framåt – i slutspelet värjdes Mexiko undan med totalt förnedrande 7-0, därefter Colombia med 2-0 och i finalen krävdes straffar för att skiljas åt från förhandsfavoriten, Argentina. Är formen konserverad, nu tre månader senare?

Här i kvalet hittas Chile på en acceptabel fjärdeplats med resultatraden 3-1-2. Lite upp och ner har det varit – offensiven sprudlat, defensiven läckt – men kan man bara hålla nivån uppe så ska man vidare i karusellen.  Så bra ska Chile ändå vara…

Det ska skilja en klass

Bara en pinne skiljer dem åt i tabellen, men kvalitetssnäppet är förstås större än så. Chile är den klart bättre parten och vi har svårt att se dem förlora den här fajten.

Chile kommer hit med en plockad Copa America-titel och sannolikt självförtroendet boostat till topp. Prestationerna i slutspelet visade att de är en fantastisk fotbollsnation och att det borde finnas ännu mer att hämta ur truppen här i kvalet.

I samma Copa America svek Paraguay totalt. Gruppspelet trillades ur med så lite som en pinne, vilken plockades mot Costa Rica, på tre matcher. Torskarna kom mot Colombia och USA. Inte de beskeden man ville ha.

Krysset är inte otänkbart, men att Chile ska förlora det här? Nja, det känns inte speciellt troligt. Gästerna spelas därför med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort – draw no bet – till 1,73 x insatsen hos Bet365. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Chile draw no bet (DNB)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot fredag 2/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: