PSG Rennes 29 april 2016 stream

Speltips, Paris Saint-Germain – Manchester City 6/4: Jakten på “den där jävla Champions”-titeln

Är det här sista chansen för Zlatan Ibrahimovic att vinna ”den där jävla Champions”? Hans Paris Saint-Germain har nått kvartsfinalen, där de ställs mot ett iskallt Manchester City. Match ett av två spelas på Parc des Princes, varifrån vi väljer sida.

Psst! Har ni missat att ni läsare hos oss får en unik välkomstbonus hos Titanbet på 2 000 kronor? I så fall – hämta den här!

Den fjärde serietiteln är redan klappad och klar och även i de två inhemska cuperna lever Paris Saint-Germain kvar när de kliver in i sina sista skeden. Hemma i Frankrike rullar allt på som väntat, om inte bättre – och nu återstår det att kamma hem den åtråvärda titeln som – bäst i Europa. En titel som supersvensken på topp ännu inte fått vara med och fira trots sin lysande spelarkarriär.

Manchester City kan inte skryta med skalper på PSG:s nivå – har istället varit en stor besvikelse. Efter nyår har de tappat farten totalt och således också möjligheten på titeln. Fokus är nu på att i första hand behålla fjärdeplatsen i Premier League, men det kan bli svårt. I Europa har sträckan varit hyfsat rak, men de största hindren har ännu inte avverkats.

PSG har aldrig varit bättre

Bättre än såhär har PSG aldrig varit – och risken är att de inte kan bli det på flera år framöver med tanke på Zlatan Ibrahimovics flyttrykten, där just Manchester City är en möjlig kandidat som nästa klubbadress.

Det är med andra ord nu CL-titeln ska kunna plockas. City i rådande status, ur form och med vetskapen om att Manuel Pellegrini ska ersättas av Pep Guardiola på tränarposten efter spelårets slut, bör vara en relativt enkel nöt att knäcka.

Och på detta saknar City flera av deras starkast lysande stjärnor; Joe Hart, Yaya Touré samt Vincent Kompany beräknas missa matchen. Blytungt.

I åttondelsfinalen städade PSG undan Citys landskonkurrent Chelsea med 4-2 över två möten, 2-1-vinst i båda, och det var siffror som hade kunnat bli större. De engelska klubbarna haltar alltjämt ute i Europa och med största sannolikhet är City nästa som försvinner.

Det ska skilja en hel del mellan Paris Saint-Germain och Manchester City för tillfället och att fransmännen skulle sumpa sina utmärkta chanser, eller i alla fall försämra dem, på hemmaplan har undertecknad oerhört svårt att se.

Den raka ettan spelas till 1,73 x smeten hos vår favoritbookie William Hill. Öppna ett konto hos dem här och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus.

Speltips:

Speltips: Paris Saint-Germain vinner, rak etta
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 6/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Paris Saint-Germain 1,73
Oavgjort 4,05
Manchester City 5,25
Över 2,5 mål 1,87
Under 2,5 mål 2,06

 

Oddsens motsvarighet i procent:

1: 58%
X: 25%
2: 19%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 49%