Speltips, Peru – Brasilien 16/11: Målobjekt investeras i – till 1,80

Spelbloggare Publicerat: 14 November 2016

Det blåser medvind för Brasilien just nu och VM 2018 i Ryssland är nära. Kan de ta ännu ett kliv dit, när Peru besöks på Estadio Nacional de Lima? Vi tror oss ha svaret och investerar i ett målobjekt.

Pyttekliv efter pyttekliv och Peru är numera relevanta i diskussionen om mästerskapsbiljetterna – vem kunde tro det när kvalet bara var några matcher gammalt? Tre vinster på de fem senaste matcherna, ett kryss och en förlust har inneburit att de minskat avståndet upp till både kvalplatsen och direktområdet till så lite som tre pinnar.

Konkurrensen är stenhård och det är mer eller mindre helt öppet race, men visst är Peru rätt klara underdogs med tanke på vilka länder som också fajtas om samma platser.

Brasilien är väl mer eller mindre klara för att slussas vidare; de har stått upp med bravur här i kvalspelet och hittas just nu på förstaplatsen, med ett facit på 24 pinnar på 11 matcher. Resultatraden står i 7-3-1 och det visar på styrka. Fem treor har plockats i följd och den enda torsken kom faktiskt i premiären, borta mot Chile.

Bortamålen spelas

Hemmaplan har varit en oerhört stor fördel i det här kvalet; det är sällan man kunnat tjäna hackor på stora bortafavoriter – men här tycker jag det är motiverat att lämna förtroendet i händerna på Brasilien, åtminstone i form av målspel.

De har visat upp en fantastisk frejdighet framåt, brassarna. 3-0-kross av Argentina senast stärker spelarna på alla fronter och faktum är att man målat vid minst två tillfällen i de åtta senaste kvalmatcherna – och då har man mött exempelvis extremt hemmastarka Ecuador borta.

Och att sitta på bortamålen känns ännu mer betryggande med tanke på vilka typer av matcher Peru varit inblandade i på sistone – öppna och målrika sådana. Bra leverans framåt, men haft det svårare att hålla tätt. Anfallaren Claudio Pizarro är förvisso out här, men undertecknad föredrar ändå målen före den raka tvåan – dessutom till klart bättre betalt.

1/2-2/3?

Brasilien över 1,5 mål spelas till 1,80 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Brasilien över 1,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:15, natten mot onsdag 16/11
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: