Speltips, Peterborough United – Swindon Town 3/9: Polletterna ska dubblas

Spelbloggare Publicerat: 2 September 2016

Utbudet är tunt och vi tar oss en bit ner i oddsgruvan, till engelska League One, tredjedivisionen. Lördagens tidiga match, med start 13:15, spelas mellan Peterborough United och Swindown Town på ABAX Stadium, varifrån vi investerar i ett målspel till strax under dubbelt betalt.

Det är en match mellan två parter som öppnat spelåret på ett helt acceptabelt vis. Värden har skrapat ihop nio pinnar på fem matcher och är med det placerade sjua, platsen precis under playoffområdet, medan Swindon Town knåpat ihop sju på fyra matcher.

Vad som blir intressant att se är vilken sida Peterboroughspelarna vaknar på; för när de varit på topp, har de varit fantastiska – och vice versa. Toppen nåddes, utan tvekan, i mitten av förra månaden när Millwall, som faktiskt är över dem själva i tabellen, krossades med 5-1 inför hemmapubliken.

Ja, League One är en tät och således svårtippad serie…

Gästerna har visat en desto mer stabil approach; med framförallt täta och jämna fajter. Melodin – målsnålt.

Båda parter är svårt skadeskjutna, men också varit det en tid tillbaka. Inte överdrivet mycket nytt på tapeten, alltså. Peterborough har dessutom hämtat in ett par nyförvärv, bland andra keepern Luke McGee, utlånad från Tottenham. Huruvida det kan bli på tal om debuter redan nu är dock oklart.

Underspelet lockar

Oddssättarna verkar sannerligen inställda på att det här ska bli en sprudlande och målrik historia – men undertecknad är inte lika säker på den saken.

Kanske är det 1-6-torsken mot Norwich U23 i EFL Trophy senast som påverkar dem och marknaden? Då ska man ha i åtanke att man städade om i hela startelvan. Inte i närheten av det manskap som kommer presenteras här.

Nu har Peterborough varit uppe och ner – vassa framåt och instabila bakåt – men faktum är att två av deras fem seriematcher klivit under 2,5 mål och en bjudit på exakt tre. Statistiken för Swindon – tre av fyra under linan.

Givetvis kommer Peterborough, i egenskap av värd, vilja pusha upp tempot – men ett stabilt Swindon ska kunna bidra till att dra ner på farten.

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust vid exakt tre mål – spelas till 1,98 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:15, lördag 3/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: