14 oktober 2018 Polen Italien Speltips

Speltips, Polen – Danmark 8/10: Klart överodds uppdukat

Hemmastarka och solida Polen tar emot ett möjligen överskattat Danmark i Warszawa, på Nationalstadion. Vi slussar in polletterna på ett spel till lite mer än dubbelt betalt!

Grupp E:s enda premiärvinnare var Danmark, som plockade ner Armenien med 1-0 inför hemmapubliken – en välförtjänt trea, men helt imponerade de inte. Det var trots allt en sådan match som helt enkelt ska vinnas.

Polens premiärfajt var ett fiasko deluxe. De ledde, helt planenligt, i bortamatchen mot Kazakstan med 2-0 redan i halvtid, men föll sedan ihop helt under en period i andra som innebar att motståndarna kunde såväl reducera som kvittera. Slutresultatet skrevs också 2-2 och det var en stor besvikelse.

Nu är pressen, i och med premiärresultaten, på Polen att lösa en trea. Striden om första- respektive andraplatsen lär handla om dessa två framförallt, med Rumänien som en potentiell outsider. Därför av extra stor betydelse att få övertaget tidigt, och sedermera kunna spela på resultat.

Missvisande odds

2,10-3,40-4,00 står 1X2-marknaden i.

Undertecknad hade, om jag haft titeln oddssättare, velat pusha ner ettan i siffror runt 1,80x. Rätt stor värdelucka som presenteras, alltså.

Dels är Polen den klart bättre parten. Det finns kvalitet att utmana de största pjäserna i världen, i synnerhet på hemmaplan. I kvalet mot det europeiska mästerskapet vann man exempelvis hemmamatchen mot Tyskland och allt som allt fyra av fem.

Danmark imponerar inte alls. Förvisso blev det en välförtjänt seger över Armenien här i premiären, men i EM-kvalet var man inte speciellt vassa – och playoffet mot Sverige var fantastiskt uselt. Inför de matcherna var det uppenbart att undertecknad – med flera – hade överskattat detta Danmark. Tittar vi på truppen ser den inte överdrivet stark ut…

Polen värderar jag som flera nivåer bättre än Danmark. Hemmaplan på det och vi hittar stort värde i ettan.

Den raka ettan spelas till 2,10 x insatsen hos William Hill, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Polen att vinna, rak etta
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, lördag 8/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 29%
2: 25%
Över 2,5 mål: 44%
Under 2,5 mål: 59%