Speltips, Portland Timbers – Montreal Impact 14/7: Alltför stor oddskillnad

Spelbloggare Publicerat: 13 July 2016

Vi tar oss över Atlanten – MLS. Under natten mot torsdagen bjuder Portland Timbers och Montreal Impact upp till kamp, och vi kan inte riktigt köpa värdens stora favoritskap. Väntar en skräll runt hörnet?

Som en blixt från klar himmel vann Portland Timbers MLS-slutspelet förra året – en hejdlös skräll – men detta spelår rullar det inte på i närheten av lika bra; faktum är att man står precis utanför slutspelsområdet i Western Conference, som sjua. Whitecaps ovanför står på samma antal pinnar; 25 stycken på 19 spelade matcher.

Montreal Impact skördar desto större mark i Eastern Conference. Trots färre matcher spelade än konkurrenterna runtom i tabellen, står de placerade på tredjeplatsen och full pott i de två kommande matcherna – om de runtom hade stått still – skulle betytt att Montreal Impact blev till herre på täppan.

Inte mycket att nämna på truppfronterna. Situationen från omgången innan är mer eller mindre densamma, som det ser ut just nu.

Alltför stor favorit

1,80 x polletterna för den raka ettan. Smaka på den.

Inte smakar det speciellt bra, eller hur? Det är trots allt Western Conference:s sjua mot Eastern Conferences trea. Det är helt klart befogat att ifrågasätta oddssättarnas grundjobb inför matchen – vi utnyttjar också det som vi menar är en miss.

Nu har Portland varit superba på hemmaplan i årets seriespel, medan bortaspelet hackat rejält. Det är dock statistik som borde jämnas ut desto längre händelserna lider och i flera av de här vinstmatcherna har de kanske inte, av prestationerna att tyda, varit helt förtjänta av tre pinnar. Allt som allt ser det inte jätteljust ut och faktum är att inte ett enda mål har gjorts på de tre senaste fajterna.

Gästerna är samtidigt oerhört svårspelade. De kryssar en hel del, men har å andra sidan inte förlorat på fem raka MLS-matcher och endast vid ett tillfälle på de tio senaste. Det är statistik som inte kan viftas bort hur som helst.

Dubbelchansen X2 spelas till 2,05 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:30, natten mot torsdag 14/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: