22 mars 2019 portugal ukraina speltips em-kval

Speltips, Portugal – Lettland 13/11: Gästerna håller det tajt?

Formstarka Portugal väntas plocka ännu en förkrossande trea när de ställs mot Lettland i VM-kvalet – men har de inte blivit lite väl stora favoriter här, undrar vi?

VM-kvalet rullar vidare och tre pinnar är det som räknas för Portugal under söndagen – blåbäret Lettland står som motståndare, hemma på Estadio Algarve, och då väntas ännu en förkrossande vinst kammas hem.

Efter missräkningen, 0-2 i baken mot Schweiz i premiären, har Portugal vunnit med tennissiffrorna 6-0 över både Andorra och Färöarna. Uselt motstånd, men ändå gedigna prestationer.

Lettland har inte i kampen om mästerskapsbiljetterna att göra. Finns en rad sämre nationer i fotbolls-Europa, men truppen är tunn och det saknas stora stjärnor från de europeiska toppdivisionerna. Premiären vann man med 1-0 över Andorra, sedan har det blivit två raka 0-2-torskar – mot Färöarna och Ungern.

Lettland är kapabelt

Poängchansen må vara försvinnande liten, men visst bör Lettland kunna streta emot helt okej här?

Portugal har förvisso två förkrossande 6-0-vinster – ena mot Färöarna, som Lettland i deras tur förlorade mot – men sådana prestationer kan inte krävas i match efter match. Plumparna kommer i matchprotokollet och Lettland brukar ändå kunna hålla ihop defensiven på ett acceptabelt vis när nivån på motståndet skruvas upp.

Sedan 1995 har Lettland bara förlorat en enda bortamatch med fler än tre mål – och det är anmärkningsvärd fakta.

En annan faktor som talar för att siffrorna ska kunna hållas nere är Cristiano Ronaldo är i lite halvdan målform. Sumpat ovanligt mycket på senare tid…

2-0?

Lettland +3,0 mål (asian handicap) – pengarna tillbaka om förlorar med exakt tre baljor – spelas till 1,92 x insatsen hos Bethard. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Lettland +3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 13/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 93%
X: 7%
2: 2%
Över 2,5 mål: 75%
Under 2,5 mål: 27%