PSG Arsenal 13 september 2016

Speltips, PSG – Arsenal 13/9: Skevt nedplitade odds

Grupp A:s favoriter i Champions League, Paris Saint-Germain och Arsenal, öppnar kalaset mot varandra. Fransoserna har öppnat spelåret lite halvdant och ”The Gunners” borde ha en utmärkt möjlighet att lösa ett positivt resultat från Parc des Princes.

Basel och Ludogorets ska väl inte viftas bort från möjlighet till slutspel helt och hållet, men det mesta talar för att just Paris Saint-Germain och Arsenal plockar första- och andraplatsen – men kampen om vem som ska ställas på toppen av kullen är helt öppen.

PSG:s framtid är oviss efter att superstjärnan Zlatan Ibrahimovic lämnade för Manchester United inför säsongen – och ännu har den franska klubbfotbollens dominanter de senaste åren inte uppnått önskad standard. Fyra matcher är spelade, 2-1-1 står resultatraden i, och trots att flera konkurrenter i toppen bara har tre spelade parkeras fjärdeplatsen på. Under all kritik.

Exakt samma resultatrad; två vinster, ett kryss och en torsk har Arsenal skrapat ihop under starten av Premier League, men då ska nämnas att de inte väntas ha i närheten av samma dominanta karaktär där, som PSG i Ligue 1. Det har bara sett bättre och bättre ut efter en uselt utförd premiär och man kommer till spel med positiva minnen – segerbaljan mot Southampton senast kom i de absoluta slutminuterna.

Arsenal med bra chans

Offensivt har Arsenal briljerat under säsongsinledningen och med värvningen av mittbacksklippan Shkodran Mustafi ser även försvarslinjen stabil ut. Hans debut mot Southampton var kanske inte fläckfri, men ändock lovande.

Undertecknad har sett ett par av PSG-matcherna i Ligue 1 och läst rapporterna från resterande och det ser inte ljust ut för de franska dominanterna. Sannolikt kommer det ta tid för laget att vänja sig med verkligheten utan Zlatan Ibrahimovics tjänster. Sen ska vi inte sopa under mattan med att de förlorat den största stjärnan och inte står i närheten av lika starka nu.

På hemmaplan ska PSG, såklart, vara favoriter – men i min bok är Arsenal, för dagen, klassen bättre och deras möjligheter till minst en pinne ska ses som stora.

1,92-3,75-4,40 står 1X2-marknaden i just nu – jag hade, om jag haft titeln som oddssättare, velat skyffla över minst 20-25 punkter till den raka ettan för att eliminera spelarnas chanser att hitta värde på marknaden.

Arsenal +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – spelas till 2,02 x smeten hos Bet365. Om du saknar ett konto hos dem – öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Arsenal +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,02 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 13/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 52%
X: 27%
2: 23%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 50%