Streama Atletico Bilbao

Speltips, PSV – Atlético Madrid 13/9: Vi har en 1X2-idé!

PSV och Atlético Madrid står inför en skållhet repris från förra årets Champions League-åttondelsfinal – nu redan i gruppspelet. Philips Stadion är platsen, varifrån vi har en 1X2-idé till finfina siffror.

Stor dramatik bjöds det på förra året. Atlético Madrid, som sedermera blev finalister, straffade just PSV i åttondelsfinalen efter två raka 0-0-möten och samma resultat i förlängningen. 210 minuter av tillknäppt och mållös fotboll följdes upp av en löjligt dramatisk straffläggning där spanjorerna till slut vann med 8-7.

Så, det är svårt att sätta etikett på hur revanschlystna de holländska mästarna lär vara…

PSV, som också öppnat detta spelår med bravur, har enbart ett nämnvärt avbräck – och det på Jürgen Locadia. Positiva besked och en slagkraftig startelva kan presenteras i det här tuffa mötet på Philips Stadion.

Även Atlético Madrid kommer till spel utan större bekymmer. Sime Vrsaljko är ännu inte redo för sin debut i klubben och ställs utanför CL-truppen. Av prestationerna hittills i starten av Primera División finns det mer att kräva – 2-2-1 är facit – men nu senast fick man proppen ur när Celta Vigo krossades med 4-0 på bortaplan. Är formen hittad?

Krysset plockas

Valet står, för vår del, mellan två typer av spelobjekt – målunderspel, exempelvis under 2,25 (asian handicap) till 1,77x, och krysset. Båda är spelbara, men här känner vi att det största värdet finns i spelet där vi skruvar upp nivån.

Med andra ord; krysset.

PSV bjöd Atlético på två fantastiska matcher i fjol, vilka båda slutade 0-0 innan spanjorerna kunde vinna på straffar. Holländarna har förvisso förlorat en del pjäser från förra året, men ändå inlett seriespelet starkt med fyra vinster och ett kryss. Anmärkningsvärt är att nollan hållits i fyra av dessa matcher.

Att Atlético Madrid är flera nivåer bättre än PSV är tveklöst, men på bortaplan har fjolårsfinalisterna inte varit överdrivet framgångsrika ute i Europa och här är man troligtvis rätt nöjda med ett kryss, i en svår bortapremiär.

Och om det skulle stå oavgjort en bit in i andra halvlek har vi mycket svårt att se PSV pusha upp positionerna alltför högt, med den överhängande risken att då bli straffade av ett omställningsstarkt motstånd.

Oavgjort, det raka krysset, spelas till 3,45 x insatsen hos Nordicbet, som ni läsare via oss får en unik välkomstbonus hos – 1 000 + 400 kronor!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 13/9
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 21%
X: 29%
2: 51%
Över 2,5 mål: 39%
Under 2,5 mål: 63%