21 december 2016 Bayern München RB Leipzig

Speltips, PSV – Bayern München 1/11: Fint spel hittat – skynda, fynda!

Vi satsar på att – nästan – dubbla insatsen inför Champions League-fajten mellan holländska PSV och den tyska maskinen Bayern München på Philips Stadion. Ett oddsdropp kan vara att vänta till närmare avspark, så vi uppmanar att; skynda, fynda!

Det är med helt olika kravbilder som dessa parter klev in i den här Champions League-upplagan med. Bayern München siktar förstås på att kamma hem hela kalaset, som den maktfaktor de är i den europeiska fotbollen. Slutspelsbiljetten ska det mycket till för att den ska missas, men man är på efterkälken mot Atlético Madrid i kampen om förstaplatsen efter att ha torskat i Madrid.

För PSV handlar det i första hand om att lösa tredjeplatsen, eller numera är det enda prioritet. Den leder, som säkert bekant, till slutspelet i Europa League och just nu är det jämnt strå i kampen om den med Rostov. Lagen har båda skrapat ihop en pinne, efter kryss mot varandra i Ryssland, så liten fördel PSV, som också betraktas som den starkare parten.

Luuk Koopmans, Jeroen Zoet, Jorrit Hendrix, Siem de Jong och Jürgen Locadia. Halvtuffa besked inför en match av denna kaliber, ändå. Gästerna saknar alltjämt Franck Ribery och eventuellt även Niklas Dorsch.

Bayern minusspelas

Finns inte så mycket att diskutera här…

Det omvända mötet med detta, senast, slutade med en klar 4-1-vinst för Bayern München – en match där vi spelade att de skulle vinna med -2,0 mål (asian handicap) till dubbelt betalt, vilket alltså prickade utan problem.

Att det här skulle vara en ”walk in the park” för Bayern, en bortamatch i Holland? Mja, kanske inte, men en bekväm trea borde ändå plockas.

Klasskillnaden är trots allt stor och Bayern är dessutom pressat att vinna, så vi kan räkna med hundraprocentigt fokus från deras sida. Addera PSV:s skadeproblem på det och tvåan känns än mer stabil.

Nu är minuslinan på Bayern München på 1,25 – och då är det bara att slussa in polletterna…

Bayern München -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de ”bara” vinner med uddamålet – spelas till 1,97 x insatsen hos Redbet, som ni får 2 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk! Värde hittas åtminstone 12-13 punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 1/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 13%
X: 19%
2: 68%
Över 2,5 mål: 62%
Under 2,5 mål: 38%