Speltips, PSV – Rostov 6/12: Europa League-slutspelsbiljett i potten

Spelbloggare Publicerat: 5 December 2016

En Europa League-slutspelsbiljett är i potten när holländska PSV tar emot ryska Rostov på Philips Stadium. Hemmalaget är pressat att vinna och det kan öppna upp för ett kontringsskickligt motstånd. Målpolletter investeras!

Vinna eller försvinna.

På första- respektive andraplatsen i grupp D hittas Atlético Madrid och Bayern München och när endast en omgång återstår är det som skrivet i sten att varken PSV eller Rostov har kvalitéerna för att utmana på den här nivån.

Men ett Europa League-slutspel, det vore meriterande. Förutsättningarna inför matchen är enkla; en hemmavinst skulle betyda att holländarna blir de som kammar hem den åtråvärda biljetten och övriga resultat att det blir överraskningen Rostov.

Spelbolagen, de har i alla fall en klar favorit – 1X2-marknaden står i skrivandets stund i 1,72-4,15-5,50. Är inte det att ta i, undrar vi? Rostov har ju ändå visats kapabla, men å andra sidan har de problem på resande fot. Går att vrida lite hur som helst.

Förutsättningarna öppnar för mål

Förutsättningarna kan mycket väl öppna upp den här historien – lurar en målfest lura runt hörnet? Undertecknad lutar faktiskt åt det.

Oavsett resultat och minut i matchen kommer den ena parten behöva jaga i uppförsbacke. Från start är det PSV som kommer det, vilket innebär att de hamnar i en situation där de får ses som oerhört sårbara.

Halvdana prestationer, i synnerhet offensivt, från Rostov på sistone, men mycket fokus har varit på just den här fajten. Här i Champions League har vi fått det svart på vitt att det finns klass i laget, omställningsspelet främst. Bayern München kontrades sönder, 3-2-vinst, den förra omgången och även Atlético Madrid har blivit hårt testade.

Det omvända mötet slutade oavgjort, 2-2, och jag tror att vi kan räkna med mål på nytt då PSV måste framåt, desperat jaga från start.

Att överspelet på 2,5-målslinan bara är knapp favorit kontra undern är missvisande. Här finns det med andra ord värde och polletter att tälja.

Över 2,5 mål spelas till 1,925 x insatsen hos Bet365 (1 000 kronor välkomstbonus) och det kan spelas ner till siffror runt 1,80x.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,925 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 6/12
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: