Speltips, RB Leipzig – Augsburg 30/9: Målspelet mer än dubblar insatsen

Spelbloggare Publicerat: 29 September 2016

Vi riktar strålkastarljuset mot Red Bull Arena och matchen mellan sensationen RB Leipzig och Augsburg i tyska Bundesliga. Vi tror att en rätt underhållande kamp kan vara att vänta och investerar våra polletter på målmarknaden.

Nykomlingar tenderar ju att vara bra i premiärer i synnerhet och seriestarter i allmänhet, men RB Leipzig har visat framfötterna på ett respektingivande vis och är alltjämt, fem matcher in i händelserna, förlustfria; tre kryss och två vinster.

Det verkar inte heller handla om det klassiska flaxet, utan detta Leipzig är att räkna med i Bundesliga framöver. Degraderingen kan vi mer eller mindre avskriva redan nu…

Förra årets bottenstrid i det tyska finrummet var löjligt tät. Hela sex lag riskerade att landa på kvalplatsen neråt i systemet med en omgång kvar att spela – Augsburg var ett av dessa. Det blev till slut en anonym tolfte plats och man är en av de hetare, förväxla inte med hetaste, kandidaterna till att trilla ur serien nu.

Värdens ytterback Lukas Klostermann rapporteras missa matchen. Tveksamheter runt Emil Forsberg också. Dominik Kohr, Augsburg, ställer vi ut ett frågetecken för med en småskada. Annars ingenting matnyttigt att nämna…

Talar för en öppen batalj

Det är ofta en fröjd att skåda Leipzig spela, inte minst på hemmaplan, med den stora offensiva frejdighet de bjuder på.

Här kommer ett undre halvan-motstånd till Red Bull Arena – och då tror jag att vi kan få se ett ännu mer framåtlutat Leipzig, som har rosat målmarknaden det här spelåret.

Gästerna kommer förstås få det svårt att följa med i svängarna, men är erkänt starka på resande fot – hade klart bättre borta- kontra hemmafacit i fjol och har en vinst och ett kryss på bortaplan i år. Man trivs med att kunna luta tillbaka positionerna och kontra.

Och med en värd som då vill framåt, är sannolikheten stor att matchen blir svängig – och i sin tur chans- och målrik.

2-1/2-2?

BLGM – ja spelas till 2,05 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! Undertecknad hittar spelvärde ner till 1,95x…

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 30/9
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: