Speltips, Real Betis – Barcelona 30/4: Tar de ännu ett kliv mot titeln?

Spelbloggare Publicerat: 29 April 2016

Real Betis ska försöka sätta käppar i hjulen för Barcelona i deras jakt på serietiteln hemma på Estadio Benito Villamarín. Spelbloggare.se tar ställning på handikappmarknaden – kan värden hålla siffrorna nere?

Upp från andradivisionen och Real Betis har, utan större problem, i praktiken säkrat kontraktet i Primera División, vilket var det primära målet. Stundtals har dessutom finfin fotboll presterats – men för att sätta det i relation, se hur stor skillnaden mellan dessa två är – om Betis hade dubblerat deras skörd, då hade de delat förstaplatsen med just Barcelona.

Titeln var mer eller mindre klappad och klar – allt tydde på att Barcelona skulle plocka hem Primera División komfortabelt, men sedan förlorades tre raka seriematcher – under samma period åkte man ur Champions League mot toppkonkurrenten Atlético Madrid – och nu är det tajt uppe i toppen. Med tre matcher kvar har man bättre målskillnad än nämnda Atlético och är en pinne ovanför jagande Real Madrid.

Barcelona håller nivån uppe

Vinner Barcelona de tre avslutande matcherna, då vinner de också hela serien – och visst tyder allt på det. Efter dippen som höll på att ställa till alltihop, har man studsat tillbaka på bästa möjliga sätt – Deportivo krossades med 8-0 och sedan Sporting Gijón med tennissiffrorna 6-0.

Topptrion, inte minst Luis Suárez, har haft lekstuga i de här fajterna och när de är på humör, då kan inget försvar i världen stoppa dem. Ännu mindre Real Betis, som är av undre tabellhalvan-material. Dessutom saknar de, värden, direkt motivation såhär i slutet då de inte kan ta alltför stora kliv i tabellen eller riskerar att dippa.

Betis har förlorat med stora siffror när nivån på motståndet pushats upp och kommer från en moralsänkande derbytorsk över Sevilla. I det omvända mötet med detta skrevs vinstsiffrorna 4-0 till katalanerna. Samma visa nu?

Gillar minushandikappet på 2,5-målslinan – spelet sitter om Barcelona vinner med minst tre baljor – och det spelas till 1,95x hos Bet365. Missa inte heller att besöka PokerStars som nu även har ett samarbete med Barcelonastjärnan Neymar. Man kan bland annat se en video när Neymar spelar poker med Team PokerStars.

Speltips:

Speltips: Barcelona -2,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, lördag 30/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: