Speltips, Real Betis – Granada 16/9: Stort spelvärde hittat

Spelbloggare Publicerat: 15 September 2016

Spanska Primera División bjuder på en fredagsfajt – mellan Real Betis och Granada, som båda är tippade en bra bit neråt i tabellen. Vart hamnar pinnarna?

Kan Real Betis lösa ännu en mittenplacering i Primera División? Det mindre namnstarka laget överraskade när de blev tia i fjol och har inlett året blandat; mer positivt kontra negativt utifrån vilken kravbild som finns. En vinst, ett kryss och en förlust är facit.

Gästande Granada läste med nöd och näppe kontraktet i fjol – tack vare en fantastisk slutspurt – och nu är de, av spelbolagen, nästfavorit att trilla ur serien efter ynka en inkasserad pinne på tre fajter. Krissituation redan nu?

Rapporter tyder på att Real Betis Antonio Sanabria, anfallare, som haft en skadekänning, ska vara redo från start. Gästerna har Sergi Samper osäker för spel. Annars inte mycket matnyttigt att rapportera på truppfronterna.

Real Betis klasserna bättre

Botten mot botten – eller mitten mot botten?

Undertecknad lutar i alla fall åt det senare nämnda. Real Betis borde inte vara i farozonen att trilla ur serien och kan säkert landa runt i samma skikt som förra året, då de blev tia. Kvaliteten finns och den klara känslan är att detta Betis är svårt underskattade.

Granada? I min bok en av de största nedflyttningskandidaterna – de kommer få tampas nere i botten hela spelåret. Kontraktet löstes med nöd och näppe efter en fantastisk slutspurt i fjol, men att de räcker till nu är långtifrån skrivet i sten.

Här kommer Real Betis till spel från en fantastiskt fin bortavinst över Valencia. Räkna med boostat självförtroende för värden, som alltså kliver ut mot en mycket svajig motståndare.

Efter 1-1 hemma mot Villarreal i premiären, har Granada åkt på två raka torskar; mot Las Palmas och Eibar – två konkurrenter man ska kunna vinna över, lösa positiva resultat mot. Samlade målskillnaden i förlustfajterna? 2-7. Katastrof.

Framförallt offensivt ser Betis intressanta ut; två baljor framåt mot Barcelona och tre mot Valencia – båda på bortaplan. Däremellan en 0-0-fajt när Deportivo kom på besök.

Pinnarna kommer bli svårinspelade för Granada överhuvudtaget i år, och framförallt på resande fot. Som försvarsspelet sett ut – och med Real Betis tre baljor borta mot Valencia senast i bakhuvudet – är hemmamålen nära till hands.

Real Betis över 1,5 mål spelas till 2,05x hos Bwin, som ni får 250 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Real Betis över 1,5 mål
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 16/9
TV:  Visas inte på svensk TV.  (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: