27 september 2018 Girona Real Betis Speltips

Speltips, Real Betis – Las Palmas 18/11: Måltankar till 1,95 x såsen

Fredagsunderhållningen från spanska Primera División bjuder Real Betis och Las Palmas på, i en oviss fajt. Vi studsar direkt in på målmarknaden och investerar i ett spelobjekt till strax under dubbelt betalt.

Match nummer elva, 0-2 i baken mot Villarreal, och förlust nummer sex – en pinne i snitt per match – blev det som fick bägaren att rinna över för ledningen i Real Betis. Den inför spelåret nytillträdde Gus Poyet har fått lämna plats för Víctor Sánchez nu under uppehållet och man hoppas att spanjoren, med ett förflutet i bland annat Deportivo La Coruña, ska kunna börja formkurvan uppåt.

Las Palmas är i en klart lättsammare situation; hittas på niondeplats, fem pinnar ovanför Real Betis – en skörd som dock kunde ha varit större om det inte vore för alla kryssen. Hela fyra av de sex sista matcherna före uppehållet slutade just – oavgjort. Övriga två; en vinst och en förlust. Den förstnämnda var dessutom senast; Eibar värjdes undan med 1-0 inför hemmapubliken.

Mittfältaren Álvaro Dejudo saknas för Real Betis och för Las Palmas är José Artiles otillgänglig. Rätt små bekymmer för båda parter, med andra ord.

Underspelet plockas

Effekten av tränarbyten är ofta stor i de första matcherna i allmänhet och den första i synnerhet – men med tanke på vilka problem Real Betis haft håller vi oss borta från ett spel till deras favör.

Här borde det snarare handla om att sätta grunderna för Real Betis, fastän även en vitamininjektion är nödvändig. Offensivt har de haft stora problem att leverera i matcher som ska föras, och det är vad de väntas här. Fyra av de sex senaste matcherna har också klivit under 2,5-målslinan.

Las Palmas har varit inblandade i flera svängiga fajter på sistone, men det är uppenbart att matchbilderna till stor del påverkats av motståndarna i första hand. Sedan har målsnittet minskat också; två av de fyra senaste har innehållit färre än tre mål.

Inbördes mötena mellan lagen brukar dessutom bli tillknäppta historier – förra årets matcher slutade 1-0 till respektive värd och 5/6 senaste har innehållit max två mål. Målsnålt på nytt?

1,95 x insatsen för under 2,5 mål är okej betalt och det oddset får vi erbjudet av Unibet, som också streamar matchen (1 000 kronor bonus). Vid eventuellt oddsdropp skulle undertecknad dock hålla fingrarna borta.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 18/11
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 29%
2: 31%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 51%