Speltips, Real Betis – Málaga 23/9: Insatsen ska dubblas

Spelbloggare Publicerat: 22 September 2016

Vi tar oss till Estadio Benito Villamarín i Sevilla och riktar strålkastarljuset på Real Betis och Málaga, som ska fäktas om tre färska pinnar i spanska Primera División. Var landar de?

En vinst, två kryss och två torskar vardera. Fem pinnar på fem matcher – det är såväl Real Betis som Málagas facit när startspurten är avklarad.

Men det är klart; kravbilderna är helt annorlunda och således även utfallen av seriestarten. Málaga väntas i alla fall vara uppe på den övre tabellhalvan och härja, eventuellt också beblanda sig i striden om Europabiljetterna.

För Real Betis får dessa fem pinnar ses som en mer än acceptabel skörd. Spelschemat har varit tufft och trots att en tiondeplats löstes i fjol, är man långtifrån borträknade från bottenstriden – utan anses vara en av de starkare kandidaterna till att trilla ur Primera División.

Få skador oroar Real Betis, men de kommer från ett tufft derby senast och kan behöva rotera på ett par, tre positioner. Málaga har haft ett precis lika tajt spelschema och kan även de tänkas rotera. Annars ser det lite tunt ut i försvarslinjen med bland andra Juan Carlos som osäker för spel.

Oddssättarna tror på målsnålt – vi tvärtom

Gillar målmöjligheterna här – åt båda håll dessutom.

Real Betis har visat upp fin målform på sistone, men även en vass offensiv. Förvisso blev det en 0-1-förlust i derbyt mot Sevilla senast, men då var förutsättningarna helt annorlunda. Resultaten dessförinnan; 2-2 och 3-2 mot Granada respektive Valencia.

Spelarna har bara haft tre dagars vila sedan derbyt, en match som lär ha tärt en hel del på fysiken. Tunga huvuden och ben nu, när matchen väntas styras inför hemmapubliken – lätt att fokus tappas? Även Málaga har fått lika kort vila sedan 2-1-vinsten över Eibar, vilket borde öppna upp det här ytterligare.

Båda parter har tre av fem matcher som bjudit på mål åt båda håll. Samma visa på nytt?

Addera skadeproblemen i Málagas backlinje och målen känns väldigt nära till hands…

BLGM – ja spelas till dubbelt betalt hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! Spelvärde hittas minst sju-åtta punkter neråt.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 23/9
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: