15 augusti 2018 Real Madrid Atlético Madrid

Speltips, Real Madrid – Paris Saint-Germain 28/7: Oddssättarna kan inte skilja dem åt – det kan vi

De profilstarka klubbarna Real Madrid och Paris Saint-Germain möter varandra i Ohio, Mapfre Stadium. Fransoserna har tappat Zlatan Ibrahimovic och spanjorerna har Cristiano Ronaldo skadad. Vem kan prestera bäst – utan respektive storstjärna?

Vänskapscupen International Champions Cup fortsätter bjuda på fantastiskt intressanta fajter – de största, europeiska klubbarna ska mäta musklerna inför det kommande spelåret.

Paris Saint-Germain står inför ett ovisst år – kan de befästa deras position som dominanter i den franska klubbfotbollen och som utmanare i Europa, nu när Zlatan Ibrahimovic lämnat för Manchester United? Träningsfajterna före premiären kan mycket väl bli ett stickprov på varåt det lutar.

För Real Madrid är kraven skyhöga. De vann Champions League förra året, men blev ”bara” tvåa i spanska Primera División och nu hoppas man kunna fälla krokben för Barcelona, som på de flesta håll och kanter betraktas vara den starkaste kraften i fotbollsvärlden.

Inför den här matchen saknar Real Madrid världsstjärnan Cristiano Ronaldo, efter att han skadats i EM-finalen mot Frankrike.

Real Madrid ska vara favoriter

Vänskapsmatcher är alltid ovissa med all rotation, alla byten – men här vill undertecknad ändå sticka ut hakan och mena att oddssättarna slarvat smått…

Starka startelvor kommer presenteras, men med en hel del byten i den andra halvleken. Real Madrid ska dock vara starkare på de flesta positioner – såväl startmaterialet som bänkditot är klart bättre än Paris Saint-Germains. Fransoserna kommer få det svårt att utmana ute i Europa utan Zlatan Ibrahimovic, som varit ledstjärnan de senaste åren.

Nu saknas ju Cristiano Ronaldo, men offensivt finns det massvis av intressanta alternativ. Långtifrån de positionerna som är sårbarast för avbräck.

Oddssättarna menar att det här ska vara fifty-fifty – jag att Real Madrid ska vara hyfsat klara favoriter, ovissheten till trots.

Att Real Madrid vinner med försäkringen att få pengarna tillbaka vid oavgjort spelas till 1,98 gånger pengarna hos Unibet, som ni får en unik välkomstbonus på 2 000 kronor hos, som läsare hos oss på Spelbloggare.se.

Speltips:

Speltips: Real Madrid draw no bet
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:30, natten mot torsdag 28/7
TV:  [eurosport1] (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 37%
X: 29%
2: 37%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%