Speltips Real Madrid Osasuna

Speltips, Real Madrid – Villarreal 21/9: Varför ändra på ett vinnande koncept?

Serieledande Real Madrid värjer undan motståndet på löpande band i Primera División. Kan ett formstarkt Villarreal sätta stopp för huvudstadslaget på Santiago Bernabéu?

Det vankas toppmöte!

Real Madrid har fortfarande, vilket de är ensamma om i serien, inte tappat en enda pinne när fyra matcher är avverkade och aktierna i toppstriden har förstås stärkts rejält, även om mycket återstår. Därtill vann man årets CL-premiär, efter att ha vänt 0-1 till 2-1 under slutminuterna mot Sporting CP.

Att Villarreal inte håller samma standard som den väntade spanska topptrion – Barcelona, Atlético Madrid och just Real Madrid – är tveklöst, men de ska inte viftas undan i enskilda matcher som denna. Förra året löstes en hedervärd fjärdeplats i serien. Kan man krypa ännu närmre toppen nu? Hittills är åtta pinnar inkasserade på fyra matcher.

Målspelet testas på nytt

När Real Madrid spelar hemma på Santiago Bernabéu – självklart beroende på motstånd också – hämtas inspirationen ofta från målmarknaden; huruvida det blir mål åt båda håll eller ej. Undertecknad lutar inte sällan åt det förstnämnda.

Melodin ljuder alltid full fart framåt från Real inför hemmapubliken, och även om ett eller ett par mål släpps in brukar det inte nödvändigtvis betyda poängtapp. Motståndarna får ytor att ställa om på, men att stå emot den stjärnoffensiv Real besitter är närmast omöjligt.

Detta spelår har tre tävlingsmatcher hunnit avverkas på arenan – och samtliga har bjudit på mål åt båda håll. Resultaten? 2-1, 5-2 och 2-1. Då vill jag mena att Villarreal är bättre nivå än de tre motståndarna, klart bättre.

Formkurvan pekar uppåt för Villarreal efter en knackig seriestart och nu är tre raka vinster uppradade – sex mål har det blivit framåt tillsammans – och i slutet av förra veckan städades Real Sociedad undan med 2-1.

BLGM – ja spelas till 2,05 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! Allt över dubbelt betalt får ses som acceptabelt.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, onsdag 21/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 13%
2: 7%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 35%