Speltips Alavés Real Sociedad 18 juni 2020

Speltips, Real Sociedad – Espanyol 9/9: Det luktar målpartaj!

Det har sprudlat runt Espanyol i de två inledande Primera División-matcherna anno 16/17. Nu besöker de ett Real Sociedad som kommer från en bra prestation och har siktet inställt på tre pinnar. Öppet och målrikt?

En mardrömslik, men också väntad start – i premiären föll Real Sociedad med 0-3 hemma mot titelaspiranten Real Madrid, men sedan skulle det vända. Osasuna plockades ner med stabila 2-0 på bortaplan och med tanke på hur lite som väntades i premiären, får seriestarten – hittills – ses som positiv. Även om det har spelats för lite för att sätta en rättvisande bedömning, förstås.

Om vi tittar till Espanyol söker de fortfarande efter deras första trea detta spelår. Den absurda premiären, vilken förlorades med 4-6 borta över Sevilla, följdes upp av 2-2 hemma mot Málaga nu senast – en match där man tappade allt och ett tvåmålsförsprång under den avslutande halvtimmen. Prestationerna lovar dock en hel del, åtminstone offensivt. Defensivt däremot, där måste blödningen stoppas.

På skadefronterna finns inte mycket av värde att rapportera om…

Ännu ett målpartaj?

Det finns flera intressanta, tänkbara spelobjekt att investera i uppdukade av spelbolagen. Den röda tråden? Att Espanyols möjligheter, kanske framförallt till mål, underskattas drastiskt.

Framåt har det sprudlat om Espanyol i de två inledande matcherna. Man har spelat en överraskande offensivt orienterad fotboll, vilket också siffrorna indikerar på. Fyra mål mot Sevilla, men ändå förlust och alltså 2-2 senast. Full fart framåt, inte så mycket till fokus bakåt…

Positiva indikationer har vi i alla fall fått se från Espanyol.

Real Sociedad föll hårt i premiären, men plockade en fin trea senast och kommer som värd för matchen satsa för tre pinnar; pusha upp tempot med boll. Detta borde bädda för en öppen matchbild och chanser åt båda håll.

De flesta målöverspelen är av intresse, men vi finner starkast intresse för att båda sidorna ska hitta nätet till smakrika 1,93 x insatsen. Nordicbet är platsen och som läsare hos oss får ni en unik välkomstbonus hos dem – på 1 000 + 400 kronor!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,93 (Jämför alla odds)
Bolag: Nordicbet (1 000 + 400 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 9/9
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 29%
2: 24%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 55%