2 februari 2018 Real Sociedad Deportivo La Coruna Speltips

Speltips, Real Sociedad – Real Betis 30/9: Lurar en skräll runt hörnet?

Fredagsunderhållningen från spanska Primera División bjuder Real Sociedad och Real Betis på. Platsen är Anoeta Stadium, varifrån vi har en liten skrällkänsla. Har värden blivit för stora favoriter, möjligen?

Nummer tio mot nummer elva i tabellen – med Real Betis på åtta pinnar med sex matcher spelade och Sociedad på sju. Närmast identiska seriestarter ur det perspektivet, alltså.

Och det är väl mitten, den undre tabellhalvan men en bit ifrån botten, dessa ska hamna? Real Sociedad är tippade en bit ovanför just Betis, runtom mittenskiktet, men båda ses i alla fall med hyfsat liten risk att trilla ur serien.

Med andra ord; mitten mot mitten, såväl nu som när spelåret ska summeras? Det har alla möjligheter att bli en intressant batalj detta, mellan två hyfsat jämnstarka motståndare.

Skrällbud!

Vi undrar dock; underskattas inte Real Betis i den här enskilda matchen? Det känns som om de borde ha alla möjligheter att knipa minst en pinne, men ändå är den raka ettan nere runt 1,80x och cirkulerar. Lite missvisande, eller hur?

Det är, som nämnt, två svårskiljda lag – och då får man istället ta hänsyn till form och hemma-/bortafaktorn.

De som imponerat mest tycker jag är Real Betis, när serien är sex matcher gammal. Deras enda förluster har kommit mot Barcelona och Sevilla – på bortaplan i båda fall. Annars; mestadels positiva resultat och även prestationer.

Real Sociedad föll med 0-2 borta mot Eibar senast, dock efter att ha spelat matchen med en man mindre på planen i över 65 minuter. Ändå, knappast en prestation som stärker dem. Illa att hamna i den situationen och förlustsiffrorna hade kunnat bli större.

Försvarspjäsen Aritz Elustondo är dessutom avstängd efter det röda kortet för den redan skadeskjutna värden här.

Nu har Real Betis haft det oerhört svårt borta mot Real Sociedad de senaste åren, men nu borde det kunna bli ändring på.

Åt vilket håll värdet hittas, det är i alla fall tveklöst…

Real Betis +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – spelas till 2,12 x smeten hos Bethard. Hämta din 1 000-kronorsbonus hos dem här!

Speltips:

Speltips: Real Betis +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 30/9
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 27%
2: 20%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 54%