2 februari 2018 Real Sociedad Deportivo La Coruna Speltips

Speltips, Real Sociedad – Real Valladolid 20/12: Bwin sticker ut hakan – dukar ut stort spelvärde

Cupretur väntar på Anoeta Stadium. Real Sociedad sitter i förarsätet efter att ha vunnit med 3-1 borta över Real Valladolid. Kan de sätta spiken i kistan här? Spelbloggare alldeles oavsett hittat ett smakrikt speltips!

Real Sociedad är ett oerhört intressant projekt – de har fått ihop en slagkraftig trupp och är så bra placerade som femma i Primera División. Kan det kanske till och med bli en CL-biljett? Speciellt på sistone har det sett fantastiskt bra ut; 7-1-1 i formraden. Det är inte heller bara resultaten som imponerar, utan den typ av fotboll som spelas; framåtlutad och effektiv.

En nivå neråt i seriesystemet, Segunda División, hittar vi Real Valladolid. De har varit en hel del upp och ner under spelåret – varvar fantastiska prestationer med usla sådana – och hittas i mittenskiktet av tabellen, men det är extremt tajt i den och upp till playoffområdet skiljer endast två pinnar. Fokus på den kampen?

Xabi Prieto är avstängd för Sociedads del.

2,40 är i överkant

Rotation, det kan vi räkna kallt med i matchen.

Finns spelare utanför respektive startelvor som vill visa framfötterna och med en rätt avslappnad inställning till den här fajten – varken Sociedad eller ens Valladolid kan väl tro att en vändning är möjlig? – borde vi kunna få se en del mål denna kväll.

Real Sociedad är i fantastisk målform, men också släppt till en del på sistone; spelar en positiv och framåtlutad fotboll. Samma sak för Valladolid, som har ett bra målsnitt i andradivisionen.

Precis som rapporterna och resultatet antyder, var också den första matchen en öppen och underhållande historia. 1-3 på resultattavlan då.

Får vi se mål åt båda håll? Till 2,40 x insatsen är det absolut spelbart. Det får vi av Bwin, som har en välkomstbonus på 250 kronor, och det är hela 15 punkter bättre betalt än hos närmsta konkurrent.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 20:00, tisdag 20/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 15%
2: 7%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 43%