Speltips, Röda Stjärnan – Ludogorets 2/8: Liknande matchbild som i match ett?

Spelbloggare Publicerat: 2 August 2016

Rollerna – favoritskapet – är ombytta inför returen mellan Röda Stjärnan och Ludogorets, vilken spelas på Red Star Stadium. 2-2 blev resultatet i match nummer ett – och nu testar vi lyckan på målmarknaden.

En bortaprestation av kvalité. Röda Stjärnan, som kom in i det här dubbelmötet som underdogs, träffade Ludogorets ömma punkter på ett utmärkt sätt i match nummer ett och var faktiskt nära att lämna Ludogorets Arena som vinnare och således stå med ena foten i playoffrundan redan nu – men kvarten från slutet kunde bulgarerna kvittera och det innebär att historien fortfarande är helt öppen.

Favoritskapet däremot, det har förstås bytt sida – inte bara för att resultatet är gynnsamt för den klassiska, serbiska klubben, utan också för att prestationens skull. Det var på ett imponerande sätt de klev ut och framförallt den andra halvleken var superbt utförd.

Överspelet klickas i

Resultatet från match nummer ett, det kan mycket väl öppna upp den här historien rejält när Ludogorets måste jaga resultat omgående.

Gästerna, som anses vara den bättre parten, lär vilja sätta takten direkt med tanke på vilken situation de är i – om nollan inte hålls, då måste det bli minst två baljor framåt. Och att hålla nollan, och själva pryda målprotokollet, i Serbien är lättare sagt än gjort.

Som bortalag är man ofta i en sårbar position när positionerna måste pushas uppåt och mot ett offensivt skickligt Röda Stjärnan, som var sylvassa senast, kan det helt enkelt innebära att slaget i magen är nära.

Ja, rimligtvis borde ju en ännu mer öppen matchbild vänta här, kontra i match nummer ett?

Melodin har också ljudit målrikt för bådadera parter på sistone. Röda Stjärnan har åtta raka matcher, varav tre vänskapsmatcher, över 2,5 mål och Ludogorets fem i följd över samma lina.

Över 2,5 mål spelas till generösa 1,95 gånger pengarna hos Redbet, som ni får en unik välkomstbonus hos, via oss – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, tisdag 2/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: