20 oktober 2016 Roma Austria Wien

Speltips, Roma – Austria Wien 20/10: Det här kan bli en underhållande historia

Italienska Roma och österrikiska Austria Wien bjuder upp gruppfinal i Europa Leagues grupp E – och den borde ha alla möjligheter att bli målrik historia. Men, vilken sida kommer stå för de här målen? Det tror vi oss ha svaret på.

Hur pass motiverade Roma är för den här Europasejouren är svårt att sia, efter att ha fallit platt i playoffrundan mot CL. Seriespelet är förstås prioriterat och man har visat att Europa League, bland annat, ses som en chans att lufta spelare utanför den ordinarie startelvan.

Rotation och eventuell motivationsbrist till trots, detta Roma är en av de stora favoriterna till att spela hem hela kalaset. I premiären löstes dock bara oavgjort, 1-1, borta mot tjeckiska Viktoria Plzen, vilket följde upp en 4-0-kross av rumänska Astra.

Gruppfinal, alltså. Även Austria Wien har kammat ihop fyra pinnar på de två inledande matcherna; en knapp bortavinst över Astra och oavgjort hemma mot Viktoria Plzen har det blivit. En finfin start, även om de inte briljerat i matcherna, österrikarna. Finns det ännu mer att hämta?

Målspelet måste testas

När Roma är ena halvan av en match är målen alltid nära till hands – åt båda håll.

Offensivt är Roma briljanta och de spelar extremt framåtlutat; lämnar defensiven i andra hand. Detta syns ofta på resultattavlan, i synnerhet mot lite sämre motståndare, vilket Austria Wien ändå får tituleras som.

Nu är italienarnas defensiv extra uttunnad. Andrakeepern Alisson väntas få nytt förtroende och bakåt är avbräcken enorma; Daniele de Rossi, Emerson, Thomas Vermaelen, Antonio Rüdiger och Mário Rui missar matchen.

Gästerna är fullt kapabla och det gynnar sannolikt dem att få krypa tillbaka lite i positionerna och ställa om här. Passande motståndare på andra planhalvan då, en som är rejält skadeskjutet i den redan nedprioriterade och svajiga defensiven.

BLGM – ja spelas till 1,95 x smeten hos Redbet, som ni läsare får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 20/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 63%
X: 23%
2: 16%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 49%