Speltips, Roma – Milan 12/12: Oviss toppfajt på Stadio Olimpico

Spelbloggare Publicerat: 11 December 2016

Den nya veckan öppnas med en höjdare från Serie A. Tvåan Roma tar emot trean Milan – bara en av dem kan sätta press på serieledande Juventus. Vem?

Tvåan och trean i serien, båda på samma antal pinnar – fyra upp till serieledande Juventus, innan deras söndagsmatch mot Torino är spelad. En förlust här och då är Scudetton en bra bit borta.

Måstematch, helt enkelt. En förlust vore förödande för båda parter.

Att det därtill är två storklubbar som ryker ihop ökar förstås intresset runt matchen. Måndagens sporthöjdpunkt, alla kategorier, trots konkurrens från bland annat de svenska handbollsdamernas match mot Frankrike och den spanska toppfajten mellan Villarreal och Atlético Madrid.

Kevin Strootman är tillbaka efter sin avstängning för Roma. Mohamed Salah och Alessandro Florenzi, skadade, räknar vi bort. Milan har skador på Juraj Kucka, Riccardo Montoliva och Davide Calabria.

Milan plusspelas

Givetvis ska och är Roma favoriter på hemmaplan, men att oddsen ser ut som såhär är inte annat än missvisande. Undertecknad ser Milans poängmöjligheter som stora på Stadio Olimpico.

God form för båda parter. Innan veckans EL-kryss, betydelselös match med rotation, hade Roma tre raka vunna, bland annat över ärke- och lokalrivalen Lazio. Finns en enorm offensiv styrka, men helt stabila känns de inte, tabelltvåan.

Håller absolut Milan som den sämre parten, men speciellt stor ska skillnaden inte vara. Bara en av de 18 senaste matcherna har förlorats och även om det inte alltid sprudlar om dem i deras matcher, har en stark vinnarkultur inpräntats i truppen.

Det här har alla möjligheter att bli en tajt historia. Kan sluta hur som helst.

Därför spelas Milan +1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – till finfina 1,98 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Milan +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 12/12
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: