Speltips, Rostov – Atlético Madrid 19/10: Tillknäppt matchbild att vänta

Spelbloggare Publicerat: 18 October 2016

Underskattade Rostov tar emot CL-fjolårsfinalisten Atlético Madrid på Olimp-2 i vad vi på Spelbloggare tror kan bli 90 tillknäppta och tajta minuter. Målpolletter slussas in!

Rostov är debutanter i Champions League – och har levererat förvånansvärt bra! Anderlecht och Ajax, två namnstarka motståndare, städades undan i kvalet utan större problem och 0-5-förlusten borta mot urstarka Bayern München följdes upp av ett acceptabelt 2-2-resultat när PSV kom på besök till Olimp-2.

Allt som allt har Rostov, som bara är femma i ryska Premier League, visat att de är att räkna med.

På andra planhalvan ska fjolårsfinalisten Atlético Madrid stå. Spanjorerna har inlett årets CL på bästa möjliga sätt och spanska Primera División toppar man. Fantastiskt bra besked! Succéreceptet? Den suveräna defensiven; här i CL har man vunnit med 1-0 borta mot PSV och 1-0 hemma över Bayern München.

Värden ser ut att kunna presentera bästa möjliga startelva, hela truppen är intakt. Gästerna har Giménez och Jan Oblak osäkra för spel – det lutar åt att den förstnämnde kan medverka och den senare inte. Alessio Cerci och Augusto Fernández räknar vi bort.

Målsnålt?

Det här har alla möjligheter att bli en tajt historia.

En bortamatch i Ryssland är sällan enkel ute i Europa. Resan och allt runtomkring är förstås påfrestande och det är en av orsakerna till att ryska klubbar ofta har ett rätt bra hemmafacit.

Undertecknar är hyfsat imponerad av Rostov – de har fått förtroendet vid flera tillfällen, mestadels med positiv utgång. Nu väntar en annan typ av matchbild än vi fått se förut, när man annars bjudit upp till kamp med matchen mot Bayern München som undantag.

Men visst borde de lösa det helt okej, Rostov? Stort fokus har varit på matchen och man ser chansen att ställa upp bussen och eventuellt kunna plocka hem en pinne.

Atlético Madrid tillhör det absoluta toppskiktet i Europa, men har inte samma offensiva – full fart framåt-mentalitet som de flesta andra på samma nivå. Defensiven prioriteras och här lär man köra safe; de är fullt medvetna om att Rostov kan såra dem. Motståndet ska brytas ner och det brukar räcka med en balja framåt för att kamma hem alla pinnar, vilket också de två 1-0-vinsterna här i årets CL visar.

Tillknäppt och målsnålt?

Under 2,5 mål spelas till 1,82 x smeten hos Redbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 19/10
TV:  viasatxtra logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: