Speltips, Rostov – Bayern München 23/11: Tyskarna får förtroendet i 18:00-matchen

Spelbloggare Publicerat: 22 November 2016

Ryska Rostov söker revansch efter 0-5-förlusten borta mot Bayern München i september. Nu väntar det omvända mötet – frågan är; kan de pressa den tyska maskinen? Tveksamt, menar vi.

Observera! Avspark 18:00.

För att vara debutåret i Champions League måste det erkännas att Rostov imponerar. Trots att man inte kan skylta med några större namn, har en rätt medioker trupp och endast är sexa i den ryska förstadivisionen, så har de kunnat leverera en del positiva prestationer – mot världstoppen.

Ja, bortsett från i premiären då – 0-5 i baken mot just Bayern München. Därefter 2-2-kryss hemma mot PSV och två uddamålsförluster över Atlético Madrid. Nu hoppas revansch kunna tas – och lösa ett resultat som stärker deras ställning i jakten på tredjeplatsen, vilken står mellan dem och holländska PSV.

Bayern München är på efterkälken mot Atlético Madrid när förstaplatsen, som leder till enklare lottning väl i slutspelet, är i potten. Bortamötet mot spanjorerna förlorades – annars full pott – och tre pinnar skiljer dem åt. Blir extra intressant eftersom just Atlético tas emot i den sista omgången. Upplagt för en nagelbitare.

En handfull spelare är fortfarande out för tyskarna, Kingsley Coman är en och Arjen Robben en annan. Rostov rapporteras komma till spel utan skavanker och kan därför ställa upp den bästa möjliga startelvan.

Gästerna vinner – klart

Gillar faktiskt det vi får betalt för spelen till Bayern Münchens favör, även fast oddsen kan se lite osexiga ut vid första anblick. Tror nämligen att siffrorna kan skjuta i höjden här.

Rostov kämpar på bra efter deras förutsättningar, men ska väga lätt i en match som denna, när en av världens starkaste offensiver står på andra sidan planhalvan. Bayern München kommer ha ett massivt bollinnehav och brukar kunna nöta ner motstånden effektivt. Så tror vi blir fallet även här, när det första målet kommer är det andra nära till hands.

Det omvända mötet var, som nämnt, en ”walk in the park” för Bayern. 5-0 på resultattavlan får tala för sig självt.

Måstematch för Bayern München medan Rostov vet om att det är i den sista omgången, mot PSV, som poängen ska plockas. Räkna dessutom med att tyskarna vill visa klassen efter 0-1-förlusten över Borussia Dortmund i helgen. Har mer att bevisa nu.

Ni förstår varåt det barkar…

Gästerna borde vinna det här med minst två baljor och de spelas med -1,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid exakt tvåmålsseger – investeras i till 1,98 x insatsen. Bet365 är spelbolaget och hos dem får ni 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Bayern München -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, onsdag 23/11
TV:  viasatpremium logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: