Rumänien Albanien 19 juni 2016

Speltips, Rumänien – Albanien 19/6: Avgörandet är här!

Måstematch väntas mellan Rumänien och Albanien i EM. Båda parter kan plocka en slutspelsbiljett – men då krävs det tre pinnar, och vi har en stark känsla över var de kommer hamna.

Grupp A är superspännande inför de avslutande fajterna. Såhär ser situationen ut just nu, i skrivandets stund.

1. Frankrike, 2: 2-0-0, 6p, +3 mål
2. Schweiz, 2: 1-1-0, 4p, +1 mål
3. Rumänien, 2: 0-1-1, 1p, -1 mål
4. Albanien, 2:, 0-0-2, 0p, -3 mål

Nu ser det kanske ut så på tabellen, att Rumänien och Albanien presterat bra, men de har faktiskt överraskat positivt på undertecknad båda två. Mot Frankrike föll de i slutminuterna, Rumänien fick oavgjort mot ett starkt Schweiz och Albanien föll knappt, med uddamålet, över samma motstånd. Fanns goda möjligheter att kvittera där.

Helt kört är det ännu inte för Albanien, men de måste lösa en trea och bättra på målskillnaden rejält för att ha chansen att bli en av de bästa treorna i mästerskapet. Rumänien å andra sidan, tack vare krysset mot Schweiz, har de en utmärkt chans att nå slutspelet vid händelse av tre inkasserade pinnar. Om Frankrike skulle vinna över Schweiz kan de faktiskt till och med bli tvåa.

Ettan närmast till hands

Med andra ord: krysset är inte önskvärt för någondera av parterna och om det skulle stå oavgjort en bit in i andra halvlek kan vi räkna med full rulle åt båda håll. Då är ettan eller tvåan de tecken med störst chans att pricka – vi hittar störst värde i just ettan.

Nu har Albanien varit allt annat än dåliga i deras inledande matcher, men Rumänien känns som den snäppet vassare parten och har lite mer udd i deras material. Deras två matcher hittills lovar oerhört mycket och stod upp bra mot Schweiz senast – det hade mycket väl kunnat bli en vinst där.

Det lär också ha tärt en del på självförtroendet och moralen i Albanien att falla så hårt mot Frankrike senast. Man hade 0-0 fram till den 90:e minuten och i de absoluta slutsekunderna kom även 0-2-baljan. Sårbara nu?

Oddset på den raka ettan har höjt en hel del de senaste dagarna – och nu är det på tiden att investera i den. 24hBet dukar ut hela 2,31 x insatsen för den, och undertecknad hittar värde minst 15-20 punkter neråt. Givet investeringsobjekt!

Speltips:

Speltips: Rumänien vinner, rak etta
Odds: 2,31 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 21:00, söndag 19/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 27%
2: 29%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 61%