Ryssland Slovakien 15 juni 2016

Speltips, Ryssland – Slovakien 15/6: Smakrikt målspel testas

Ryssland och Sloviaken drabbar samman i en tokintressant batalj när den andra omgången av grupp B i fotbolls-EM 2016 ska inledas. Slovakerna är i stort behov av en trea och den väntade matchbilden talar för – mål.

Det vankas måstematch för Slovakien, som svek stort i premiären mot Wales. En katastrofal första halvlek följdes upp av en bättre andra, men ändå blev det en förlust med 1-2 trots visst favoritskap på förhand. Nu måste man minst få oavgjort här för att slutspelsdrömmen ska hållas vid liv, men helst av allt en trea eftersom England, gruppens gigant, står som motståndare i den avslutande fajten.

Ryssland lämnade däremot positiva besked i deras premiär, såväl prestation- som resultatmässigt. 1-1, oavgjort, löstes efter en solid insats mot England – om än med visst flyt då kvitteringsbaljan kom så sent som i den andra stopptidsminuten. Alljämt överraskande att ryssarna lyckades stå upp så pass starkt när nivån på motståndet höjdes markant i jämförelse med kvalet.

Underskattar målmöjligheterna

Att Slovakien är i en så pass prekär situation kan absolut öppna upp den här fajten.

Oddssättarna är starkt inställda på att en målsnål match är att vänta – vi är med andra ord inte i närheten av lika säkra på den saken. Samma situation rådde i Slovakiens premiär mot Wales när mållinan var på 1,75 (!) – halv vinst vid exakt två baljor – och, som nämnt, vart det tre stycken och det fanns bud på klart fler. Vidöppet spel.

Nu måste Slovakien pusha upp positionerna och det är tveklöst att de kommer jaga trean, även om hoppet inte skulle vara helt ute vid ett oavgjort resultat. Ryssland väntas inte heller spela lika disciplinerat som mot England nu när man anses vara den bättre parten.

Undertecknad skulle faktiskt vilja påstå att målmöjligheterna är – stora!

Nu får vi hela 1,83 x insatsen för att det ska bli över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två – hos Bet365 och då måste polletterna helt enkelt skickas in.

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:00, onsdag 15/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 30%
2: 29%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 59%