Speltips Sassuolo Milan 21/7 2020

Speltips, Sampdoria – Milan 16/9: Vi har en skrällidé…

Ett Milan ur form presenteras som klara favoriter borta mot Sampdoria, som imponerat under de tre inledande Serie A-matcherna, och då ser vi värdet i att placera ett par skrällpolletter.

Nu är bara tre matcher spelade av årets Serie A-upplaga, men av det som visats upp är Sampdoria väsentligt bättre än i fjol, då de faktiskt höll på att trilla ur serien. Två uddamålsvinster – mot Empoli och Atalanta – har följts upp av en hedersam förlust borta mot Roma senast; 2-3-baljan, vilket fastställde slutresultatet, släpptes in i den 93:e minuten. Dessutom leddes matchen i halvtid.

Två vinster på tre matcher är dock klart bättre än vad som väntats av Sampdoria, inte minst då två av matcherna spelats på resande fot.

Milan är långtifrån den fotbollsmakt de varit och ända sedan Zlatan Ibrahimovics sejour tog slut i klubben har man snarare fått härja i mitten av tabellen, än toppen. Spelåret inleddes med en 3-2-vinst hemma över Torino, men därefter har det sett sämre ut – 2-4 i baken när Napoli besöktes och senast 0-1 mot Udinese.

Skadeproblemen är alltjämt rätt stora för Milan. Försvarspjäserna Zapata och Bertolacci är skadade, liksom mittfältaren Fernández. Juraj Kucka är avstängd. Avbräck! Värden, då? Enbart Andrea Tozzo saknas.

Sampdoria i bättre form – och hemmastarka!

Trots att Sampdoria var nära att trilla ur serien i fjol, hade de plusstatistik på hemmaplan – tillsammans med två andra klubbar på den undre tabellhalvan i serien.

Hemmastyrkan har man haft under flera år. Att komma till Stadio Luigi Ferraris är en tuff uppgift för vilken seriekonkurrent som helst – och därför är det underligt att Milan plitas ut som så pass stora favoriter på förhand.

Sampdoria har inlett serien med bravur och prestationen borta mot Roma senast var fantastisk. Bara oflyt att den inte räckte till åtminstone en pinne.

Milan? De fortsätter leva vidare på klubbnamnet; man är ur form och saknar ett par betydelsefulla pjäser.

Köper, som nämnt, inte alls hur oddssättarna resonerar inför matchen…

Sampdoria +0,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid oavgjort – spelas till 1,87 x smeten hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Sampdoria +0,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 16/9
TV:   (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 32%
X: 29%
2: 42%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 51%