Speltips, Schalke 04 – Bayern München 9/9: Underskattad värd – skrällchans?

Spelbloggare Publicerat: 8 September 2016

Schalke 04 och Bayern München kickstartar omgång två av Bundesliga under fredagskvällen. Platsen är Veltins-Arena och därifrån kastar vi in mynten på ett målobjekt till över dubbelt betalt.

Med Markus Weinzierl vid rodret och flera namnstarka nyförvärv i truppen var förhoppningarna enorma på Schalke 04 inför premiären borta mot Eintracht Frankfurt – och därför var besvikelsen också stor efter matchen, då förlustsiffrorna skrevs 0-1. Möjligheter till att kvittera saknades inte, vilket spädde på besvikelsen ytterligare.

Bayern München är den stora dominanten i den tyska klubbfotbollen och har varit det under merparten av 2000-talet. De fyra senaste årens seriespel har vunnits och denna säsong är siktet inställt på att vinna hela kalaset på nytt – eller ja, det är vad som krävs.

För Schalkes del finns det ingenting intressant, nytt, att nämna på truppfronten. Positiva besked, helt enkelt. Gästerna får eventuellt tillbaka Kingsley Coman i speldugligt skick här, men skadebekymren är alltjämt stora; Douglas Costa och Arjen Robben är osäkra för spel medan spelare som Renato Sanches samt Jerome Boateng är helt out.

Målspelet lockar

Ska Schalke kunna ta revansch efter den stenhårda käftsmällen i premiären? Känslan är – ja, det är möjligt.

Men det är inte främst på spelen till deras favör, handikapp eller 1X2-, vi hittar det största värdet – att det finns där är dock tveklöst – utan istället på ett målobjekt. Får vi se mål åt båda håll?

Årets Schalke är oerhört intressant och undertecknad tror att de kommer kunna utmana en bra bit uppåt i tabellen. Kanske kan de till och med bli bättre än förra året, då de landade på en acceptabel femteplats? CL-biljettspotential finns!

Offensivt är Schalke kapabla till mycket och med Klaas-Jan Huntelaar i spetsen ska Bayern absolut kunna såras. Faktum är att det målats åt båda håll i fyra av de fem senaste inbördes mötena – en statistik vi alltså tror kommer bli ännu starkare här.

Bayern kommer till spel med en fantastisk premiär i minnet. Werder Bremen värjdes undan med tennissiffrorna 6-0, men det här väntas bli en helt annan typ av match. En klart tuffare. Dessutom har man en relativt kort vila till tisdagens CL-fajt mot Rostov. Fokus på den redan nu? Viss rotation ska inte uteslutas.

BLGM – ja spelas till 2,05 x insatsen hos Bethard, som ni via oss får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen går mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 9/9
TV:  eurosporttva logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: