12 november 2017 Schweiz Nordirland

Speltips, Schweiz – Frankrike 19/6: Bwin sticker ut hakan

Oddssättarna är helt oense på hörnmarknaden inför EM-bataljen mellan Schweiz och värdnationen Frankrike. Detta utnyttjar vi och försöker dubbla polletterna.

Grupp A:s stora förhandsfavoriter tillika nuvarande tvåa respektive etta möter varandra i den avslutande gruppspelsfajten – och blir det splittrad pott är båda säkra för slutspelet i mästerskapet, med Frankrike som etta och Schweiz tvåa.

Om Schweiz skulle förlora och Rumänien vinna mot Albanien får man däremot sannolikt hoppas på att bli en av de bästa treorna i mästerskapet och således hämta ut den där slutspelsbiljetten. Det mentala fokuset inför matchen är osäkert – är Frankrike nöjda med oavgjort, eller vill man plocka en meriterande trea inför hemmapubliken?

För värdnationen har det blivit två vinster av två möjliga, men de satt långt inne; mot Rumänien fick man in 2-1-målet i den 89:e minuten och mot 1-0 mot Albanien i den 90:e för att spiken i kistan sedermera skulle komma i de absoluta slutsekunderna.

Hörnsnålt – på nytt?

Krysset kunde plockas till fina siffror för ett par dagar sedan, men nu har den droppat ner till trippelt betalt och då är värdet bara marginellt. Vi håller fingrarna borta, men ett placerat spelobjekt skulle alltjämt kunna rekommenderas. Som nämnt; båda parter borde vara nöjda med oavgjort.

Men vidare på det spåret – i och med att kryss räcker för båda nationer lär det knappast bli speciellt hög fart i matchen. Hellre avvakta med att slå det riskabla bollarna, mer bolltrillande runt straffområdena?

Underspelssiffrorna på målmarknaden lockar inte speciellt mycket – helt till skillnad från de på hörnmarknaden.

Den väntade tillknäppta matchbilden talar för få heta situationer i och runtom respektive straffområde och således också – hörnsnålt.

Av de fyra matcherna de här parterna varit inblandade i har tre bjudit på max tio hörnor. En innehöll exakt 11.

Under 10,5 hörnor spelas till dubbelt betalt hos Bwin, vilket kan jämföras med de 1,66 både Unibet och LeoVegas dukar ut.

Speltips:

Speltips: Under 10,5 hörnor
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kronor bonus)
Spelstopp: 21:00, söndag 19/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 17%
X: 33%
2: 49%
Över 2,5 mål: 39%
Under 2,5 mål: 64%