19 april 2017 Barcelona Juventus taktisk analys betting speltips Champions League

Speltips, Sevilla – Juventus 22/11: Vi höjer svårighetsgraden

Champions League är tillbaka och det firar vi på Spelbloggare genom att fylla sajten med speltips. En av tisdagens hetaste bataljer står Sevilla och Juventus för – och vi höjer nivån med ett målspel värt 3,00 x insatsen.

Grupp H:s jättar och mer eller mindre enda tänkbara slutspelsklubbar är det som möter varandra. Dels är klasskillnaden så stor ner till franska Lyon och kroatiska Dinamo Zagreb och dels är försprånget i poäng redan så pass stort att det blir svårt att hämta in.

På toppen av kullen hittar vi Sevilla med tio inspelade pinnar på de fyra spelade matcherna och de jagas häck i häl av just Juventus. Tredjeplacerade Lyon har bara skrapat ihop fyra poäng, har klart sämre målskillnad, och om de skulle plocka en slutspelsbiljett vore det en skalp modellen större. Men ja, Sevilla hemma väntar i den avslutande matchen – lever spänningen fram till dess?

Skadeproblematik råder i Juventus. Vissa oklara besked, men spelare från varenda position ser ut att missa. En av de osäkra är den sylvassa spetsen Paulo Dybala.

Även Sevilla har några pjäser out, däribland Samir Nasri. Mycket kreativitet som försvinner i hans frånvaro.

Tillknäppt match att vänta

Precis som det omvända mötet talar allt för att en extremt taktisk fajt är att vänta – kanske i ännu större grad med tanke på den situation som råder.

I Turin stod Sevilla för en makalös försvarsprestation och de höll tätt ända in i slutet. 0-0 då, vilket är ett fantastiskt resultat. Oftast brukar mer anfallsvilja visas upp på hemmaplan, men nu vore krysset ett resultat som säkrar slutspelsbiljetten och ser till att förstaplatsen med största sannolikhet plockas.

Därför – defensiven främst för Sevilla?

Bortatränaren Massimiliano Allegri har vi lärt känna som ett taktiskt geni – och i den här matchen står han inför ett klurigt dilemma; är det värt att trycka på för vinsten eller ska siktet ställas in på krysset, som också innebär att positionen är stark inför den avslutande omgången?

Undertecknad är inne på att även Juventus väljer det säkra före det osäkra. Så defensivt starka Sevilla, som också är fenomenala på hemmaplan, var i det omvända mötet och hur oerhört stabila Juventus är, borde en tillknäppt fajt vänta.

När klockan tickar upp mot 70 minuter skulle det inte förvåna överhuvudtaget om vi fortfarande hade 0-0 på resultattavlan – och då ska det mycket till för att vi får se minst två mål…

Under 1,5 mål spelas till 3,00 x polletterna hos vår favoritbookie William Hill. Hos dem får ni 1 000 kronor i välkomstbonus och ni kan hämta den här!

Speltips:

Speltips: Under 1,5 mål
Odds: 3,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 22/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 34%
X: 31%
2: 36%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%