Speltips Sevilla Athletic Bilbao

Speltips, Sevilla – Real Betis 24/4: Derbi Sevillano!

Derbi Sevillano spice:ar till den redan heta söndagsmenyn och det är inte vilken match som helst vi bjuds på – extremt mycket står på spel, för fansen, klubben och spelarna, och med en domare som brukar kasta upp korten lite hur som helst hållandes i visselpipan, kan ett kortpartaj vara att vänta.

För tabellen hade det kunnat vara en hetare fajt, men här handlar det framförallt om att spela för klubben. Skölden.

Sevilla parkerar på sjundeplatsen i tabellen, utanför Europaområdet, men kan till viss del rädda upp spelåret med en cup- och/eller Europa League-titel. Finalen är nådd i båda, men seriefiaskot har tärt på moralen. Orsaken? Bortaspelet. Inte en enda av 17 matcher har vunnits på resande fot.

Från andradivisionen, upp i finrummet – Real Betis har visats starka och hittas på elfteplats i det täta mittenskiktet. Bottenstriden kunde undvikas och det är det av betydelse. Att som nykomling slå så hårt är imponerande.

Galen kortstatistik

När Sevilla och Real Betis ryker ihop – då smäller det. En fajt utöver det vanliga.

Det är bara att titta på statistiken, antalet kort i de senaste inbördes mötena: 3, 11, 12, 10. Och den där trean, det var i en avslagen cupretur där det var tomt i potten rent sportsligt. Med all sannolikhet kommer samma hänsynslösa, tuffa duellspel synas även här – räkna dessutom med en hel del tjuvnyp och liknande.

Att det kommer finnas dueller för att kortstatistiken ska upp en bit över tvåsiffrigt, det är tveklöst. Då är resten upp till herren med pipan i munnen.

Denna herre är Carlos Velasco, som är en av de hårdaste domarna i den spanska fotbollens finrum. Det viftas hejvilt med korten och dessa kommer plockas upp ur fickan vid behov, eventuellt också när det kanske inte behövs. Känns inte som den typen av domare som sätter ribban högt i ett derby som detta.

Över 9,0 kort (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt nio – spelas till dubbelt betalt hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Över 9,0 kort (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, söndag 24/4
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 22%
2: 15%
Över 2,5 mål: 64%
Under 2,5 mål: 39%