Gratis Stream 26 november 2016 Sevilla Valencia

Speltips, Shakhtar Donetsk – Sevilla 28/4: Starkt favoritskap

Superskrällen Shakhtar Donetsk ställs mot spanska Sevilla i Europa League-semifinalen och inleder äventyret hemma på Arena Lviv. Vi undrar om värdens favoritskap inte borde vara större och landar i en slutsats på handikappmarknaden.

Lite så att den här dubbelbataljen kommer i skymundan av den andra, mellan Villarreal och Liverpool, som båda på pappret anses starkare än dessa. Men med tanke på att både Shakhtar och Sevilla är här – kvalité finns det massvis av, och även skrällpotential.

Shakhtar Donetsk, tvåa i den ukrainska förstadivisionen, har skickat ut Schalke 04, Anderlecht och Sporting Braga – vilka ändå är starka namn, men nu väntar det största hindret hittills.

Marknaden över vilken sida som ska fixa finalbiljetten står i 2,80 för Shakhtar Donetsk och 1,50 x polletterna för Sevilla. Klart, spanskt favoritskap.

Sevilla har haft ett tufft år i Primera División; är inte bättre placerade än sjua, men gått desto renare i Europa League – städat undan Molde, Basel samt Athletic Bilbao. De sista, seriekonkurrenten, krävdes det straffar mot för att en vinnare skulle koras.

För värden saknas Fred och Azevedo medan Sevilla har Rami, Trémoulinas, Reyes samt Vitolo utanför truppen.

Sevilla usla på bortaplan

Oddssättarna ställer ut Shakhtar Donetsk som knappa favoriter – vi undrar det favoritskapet inte borde vara ännu klarare?

Det är klart; i det hela är Sevilla ett med helgjutet fotbollslag, ingen tvekan om det – men de har sina problem, och de är stora. Vad det handlar om? Bortaspelet.

I Primera División är de ensamma om, trots deras ställning på den övre tabellhalvan, att inte ha vunnit en enda bortafajt när serien snart ska summeras. Gått bättre i de olika cuperna, men resultaten alltjämt inte hållit tillräcklig nivå.

Sedan är det en oerhört tuff bortamatch i Ukraina. Speciella förutsättningar.

Känns även som att oddssättarna rentav underskattar dem, Shakhtar. Det finns uppenbarligen stor kvalité i truppen och det har man verkligen bevisat ute i Europa, även fast de spelat i exil sedan mitten av 2014 till följd av oroligheterna i området och inte har samma hemmakänsla nuförtiden.

Gillar hemmaoddsen starkt. Shakhtar Donetsk borde vara klarare favoriter menar vi och de spelas därför med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 1,92 x smeten hos världens mäktigaste spelbolag, Bet365. Öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus.

Speltips:

Speltips: Shakhtar Donetsk +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,92 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 28/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 37%
X: 29%
2: 35%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 53%