Speltips, Sirius – GAIS 29/8: Målpolletter investeras till dubbla degen

Spelbloggare Publicerat: 28 August 2016

Den nya veckan inleds med fotboll från Superettan. Tabellettan Sirius välkomnar femman tillika formstarka GAIS till Studenternas IP i Uppsala. Oddssättarna tror på en målrik historia – något vi inte alls är lika säkra på.

Sirius har etablerat sin position i Superettantoppen de senaste åren och det här verkar vara året de tar det efterlängtade klivet upp i det svenska finrummet, Allsvenskan – och det skulle bli en stor vinst för den svenska fotbollen, med deras framåtlutade och glädjefyllda spelstil.

I veckan löstes också en komfortabel 3-0-vinst borta över Enskede, Division 1 Norra, vilket innebär att gruppspelsbiljetten till kommande Svenska Cupen-upplaga är löst.

Även GAIS vann med samma siffror i deras playoffmatch. Anrika Öster, etta i Söderettan, stod för motståndet då och det får tituleras som en helgjuten prestation – 3-0 mot ett starkt motstånd.

Makrillarna från Göteborg har studsat upp från den undre tabellhalvan och återfinns, efter fyra vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna, på femteplatsen och visst hopp om en plockad kvalbiljett mot Allsvenskan har väckts till liv; med en match mindre spelad än trean Dalkurd skiljer åtta pinnar upp dit.

Underspelet suttit i fyra raka

Formstarkt möter formstarkt och då borde ju målen vara nära till hands – eller?

Nja, vi är inte så säkra på den saken. Nu spottar förvisso såväl Sirius som GAIS in mål, men nu väntar en annan typ av matchbild där bortalaget knappast väntas vilja medverka till att pressa upp tempot i matchen.

Sedan är Sirius fantastiskt försvarsstarka när de får pusselbitarna på plats. De fyra senaste seriefajterna har max bjudit på två baljor och endast en har blivit insläppt i dessa.

GAIS är extremt vassa framåt just nu, men kommer sannolikt komma ut med idén om att den hållna nollan ska prioriteras – och därefter ta det därifrån.

Tillknäppt och målsnålt – ja, varför inte?

Under 2,75 mål (asian handicap) – halv förlust vid exakt tre mål – spelas till dubbelt betalt hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, måndag 29/8
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: