Speltips, Slovakien – England 20/6: Hörnpolletter investeras

Spelbloggare Publicerat: 19 June 2016

Grupp B i EM är ett getingbo inför den sista rundan och när tre viktiga poäng ska fördelas mellan England och Slovakien på Stade Geoffroy-Guichard investerar vi i ett hörnobjekt till 2,20 x insatsen.

Såhär ser tabellsituationen ut:
1. England, 2: 1-1-0, 4p, +1 mål
2. Wales, 2: 1-0-1, 3p, +0 mål
3. Slovakien, 2: 1-0-1, 3p, +0 mål
4. Ryssland, 2: 0-1-1, 1p, -1 mål

Helt öppet inför de sista matcherna med andra ord – alla kan avancera vidare till slutspelet, till och med plocka en av de säkra biljetterna dit, genom att bli etta eller två, och således inte behöva förlita sig på resultaten i övriga grupper.

Det här är väl de länder av de fyra som imponerat starkast. Slovakien var förtjänta av mer i premiären – 1-2-förlust mot Wales – och värjde undan Ryssland med bravur. Av England finns väl mer att få ut från, men det är uppenbart att det här landslaget har massvis av kvalitet.

Bet365 sticker ut

Slovakien har imponerat stort på undertecknad; deras vilja till att spela fotboll och mot Ryssland var framförallt den första halvleken briljant utförd. Att de ska bjuda upp till dans mot ett namnstarkare England ser jag som en självklarhet.

Och att Slovakiens hörnlina är på 3,5 känns lite missvisande – i alla fall med 2,20 x insatsen som betalt för överspelet hos Bet365, vilket kan jämföras med 1,75x hos Bwin. Helt olika tankar mellan oddssättarna där.

Mot Ryssland, trots att motståndarna hade det mesta av bollinnehavet, skapades fem hörnsparkar. Tre landade det på mot Wales, men det vart också en sån typ av matchbild – rätt tillknäppt. Tror helt klart det kan bli annorlunda nu.

Här rekommenderas det att kliva in fort då oddsdropprisken bör vara stor.

Slovakien över 3,5 hörnor spelas till 2,20x. Bet365 är platsen.

Speltips:

Speltips: Slovakien över 3,5 hörnor
Odds: 2,20 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 20/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: