Speltips, Slovakien – England 4/9: 1X2-tecken plockas ut

Spelbloggare Publicerat: 3 September 2016

Redan 18:00 är det tid för en fantastiskt intressant VM-kvalmatch. Gruppfavoriterna i grupp F, Slovakien och England, ska göra upp om tre poäng på Stadion Antona Malatinskeho i premiären – och därifrån slussar vi in polletterna på ett 1X2-tecken.

Det här blir lite av en repris på sommarens europeiska mästerskap. Då möttes dessa två också i gruppspelet – en match som slutade mållös, 0-0. Resultatet innebar också att de som tvåa respektive trea avancerade vidare till slutspelet, var det däremot tog slut omgående. Bättre lycka nu? De landade ju också bakom Wales då, vilket får betraktas som underkänt.

Gruppfavoriter var det, ja. Högst i kurs är förstås England, men Slovakien är en helgjuten utmanare med deras solida mittfält. Skottland ska kunna utmana, Slovenien likaså i enskilda matcher medan Litauen och blåbärsnationen Malta får det svårt.

Med de senaste årens misslyckanden har det varit lite av en karusell runt klassiska England, som hoppas kunna utvecklas till en av de främsta krafterna i landslagssammanhang på nytt. Efter det misslyckade europeiska mästerskapet var det, lite oväntat, ”Big Sam” Allardyce som fick ta över skutan.

Krysset närmast till hands

Det här känns som en klassisk kryssmatch – och vi kan inte annat än att investera i det tecknet till 3,35 x insatsen.

Gästerna presenteras som klara favoriter, men vi ser dem som sårbara sådana.

Slovakien är kapabla till mycket, har ett solitt mittfält och ska kunna bjuda upp till kamp. Frågetecknet är anfallsspelet, men det faktum att de känns lite avtrubbade borde snarare bara tala för att en tät match är att vänta.

Sedan kan det säkert ta lite tid innan ”Big Sam” får ihop alla pusselbitar. England har dessutom en tendens att överskattas av oddssättare och marknad. Här är man väl ändå helt nöjda med ett kryss på förhand? Det är trots allt en svår bortamatch mot gruppens stora utmanare.

Krysset spelas till 3,35 x smeten hos Unibet, som ni läsare hos oss får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,35 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 4/9
TV:  kanalnio logo (TV-tablå)
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: