4 september 2017 England Slovakien

Speltips, Slovenien – England 11/10: Värdeobjekt hittat

Det europeiska VM-kvalet rullar vidare – och en av de nationer som det förväntas mest av är England. De presenteras som klara favoriter borta mot Slovenien efter två raka vinster och bör ses med alla möjligheter att fira in tre pinnar till på kontot.

Men allt är inte frid och fröjd över England. Som säkert bekant har ”Big Sam” lämnat efter den stora videoskandalen och U21-tränaren Gareth Southgate har klivit in som en nödlösning på tränarfronten. Långtifrån optimalt, men han kunde ändå föra ”De tre lejonen” till en 2-0-seger borta mot Malta senast – det ska dock nämnas att det var i en match där deras minushandikapp var på 4,0/4,5.

Värden här, Slovenien, är inte i närheten av lika namnstarkt som England, men ändå fullt kapabla – fastän de brukar brista när nivån skruvas upp. Hittills i kvalet har det blivit ett kryss, borta mot Litauen, och senast en trea när Slovakien kom på besök till Stozice Stadium. Positiv start och nu hoppas man på ännu en skräll, liksom mot de senare nämnda.

Tränarproblemen till trots – vinner?

Förra veckan spelade vi att England skulle krypa under 4,5-målslinan mot Malta – och de landade, som nämnt, på två baljor. 1,80x in på kontot då.

Nu? Spelbolagen har tagit en klart mer realistisk utgångsposition på resultatmarknaderna. Men nu är känslan att det faktiskt finns lite värde att tälja på spelen till Englands favör, och det är förvånande med tanke på vilken position de hade förra veckan.

Tränarproblemen till trots, England ska räknas som klara favoriter. De är bättre på varenda position och faktum är att länderna möttes senast i EM-kvalet – då vann England det identiska mötet med 3-2 och det på hemmaplan med 3-1. Klar klasskillnad i båda matcher, trots att man var nära att sjabbla till det på bortaplan.

0-1/2?

England -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid uddamålsseger – spelas till 1,95 x insatsen hos Bet365. Öppna ditt konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: England -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 11/10
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 17%
X: 27%
2: 59%
Över 2,5 mål: 41%
Under 2,5 mål: 63%