Speltips, Southampton – Everton 27/11: Vi har en målidé!

Spelbloggare Publicerat: 25 November 2016

Både Southampton och Everton har mer att bevisa och hoppas kunna böja respektive formkurva uppåt när lagen ska mäta musklerna på St. Mary’s Stadium. Spelvalet landar i ett målobjekt värt dubbelt betalt.

Finns mer att önska – av båda parter.

Everton inledde årets Premier League med bravur, men tappat med tiden och faktiskt bara vunnit en enda match sedan i mitten av september. Detta betyder att man droppat ner till död mark, är numera bara sjua. Frågan är; kan man verkligen kräva mer från Everton, eller är det deras maxnivå?

Southampton är tippade att fajtas i samma tabellområde, om Europabiljetterna – men är, när serien är 12 matcher gammal, nere och cirkulerar på den undre tabellhalvan med ett så snålt facit som 14 pinnar. Lite kniven mot strupen och en förlust skulle betyda att uppförsbacken blir oerhört brant.

Pengarna dubblas

Generellt är Southampton hemmastarka, men för närvarande finns det inte mycket som klickar rätt.

Förvisso tufft schema för ”The Saints” – men faktum är att de varit bättre när nivån på motståndet skruvats upp och då fått ställa upp försvarsmuren. Defensivt vet vi ju vilka kvalitéer de besitter. Dock känts sårbara när man just – fört matcherna.

Annan situation nu när positionerna ska tryckas uppåt. För visst måste en trea jagas av värden här? Bra tillfälle att bryta den mållösa sviten på två matcher nu, mot ett svajigt motstånd.

Galna skadeproblem för hemmalaget också, med en handfull spelare out. Trubbar av favoritskapet.

Detta öppnar upp för ett Everton som blöder defensivt, men ändå levererar acceptabelt framåt – mycket tack vare anfallspjäsen Romelo Lukakus tjänster. Ibland verkar de lite väl beroende av att han ska leverera. Ändå alltid positivt att ha en spelare som hittar rätt även när det blåser motvind.

Känslan är att båda parter vill jaga trean. Öppnar upp det hela?

BLGM – ja spelas till dubbelt betalt hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 27/11
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: