2 september 2017 Italien Spanien

Speltips, Spanien – Turkiet 17/6: Spansk dominans att vänta

EM:s sena fredagsmatch spelas mellan Spanien och Turkiet – och av insatserna i premiärerna att döma och kvalitéerna överhuvudtaget hittar vi spelvärde på en handikapplina. Håller spanjorerna för favoritskapet eller blir det på tal om en turkisk skräll?

1-0-vinst respektive 0-1-förlust.

Det är kniven mot strupen för Turkiet inför den här fajten. De förlorade premiären över Kroatien med uddamålet efter en oerhört anonym prestation och förlustsiffrorna kunde mycket väl ha blivit större än de blev. Om man kammar noll här, då är chansen på slutspelet mer eller mindre borta.

De omvända siffrorna blev det alltså för Spanien mot Tjeckien. Motståndet höll ihop försvarsspelet väl, men till slut kom baljan – i den 87:e minuten. Och visst var det ändå rättvist? Spanien styrde och ställde helt och hållet, avvärjde Tjeckiens attacker effektivt och det var väl effektiviteten i den sista tredjedelen som oroade.

Proppen ur för Spanien

Match efter match i det här mästerskapet har varit tät – inte en enda har vunnits med fler än två baljor – men här kan ett trendbrott lura runt hörnet. Visst ska väl Spanien vinna det här hyfsat bekvämt?

Nu var de inte supervassa i premiären, spanjorerna, men det finns ett fantastiskt spelarkapital i truppen – och det är med all rätt som de plitats ner som en av favoriterna till titeln. De maler ner sina motståndare effektivt med en snabb och smart possession-fotboll.

Turkiet borde ha fallit klart hårdare mot Kroatien – siffrorna hade absolut kunnat skjuta i höjden. Man räddades av målramen vid ett par tillfällen och hade en hel del flyt vid flera andra situationer också.

Proppen ur nu?

Spanien -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om Spanien bara vinner med uddamålet – spelas till 2,10 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Spanien -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, fredag 17/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 68%
X: 22%
2: 10%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 54%