15 augusti 2017 Sporting CP FCSB speltips Champions League playoff

Speltips, Sporting CP – Legia Warszawa 27/9: Får polackerna storstryk – på nytt?

Grupp F:s väntade slagpåse Legia Warszawa hoppas kunna ta revansch efter 0-6-torsken i CL-premiären. Härnäst väntar portugisiska Sporting CP borta – och då tror vi att de får erkänna färg på nytt.

Den polska klubbfotbollen har knappast någon större status ute i fotbolls-Europa – åtminstone rent sportsligt. Legia Warszawa fick också erkänna färg i CL-premiären, då förlustsiffrorna skrevs 0-6 hemma mot Borussia Dortmund. En käftsmäll deluxe, när det annars var som bäddat för en succékväll med den fantastiska inramningen runtomkring.

Även i Sporting CP var besvikelsen total efter premiären, dock efter en oerhört vass prestation. Man ledde med 1-0 borta över Real Madrid fram till den 89:e minuten och i den 94:e kom även 1-2. Ändock; prestationen lovar, som nämnt, mycket. Svårt att komma upp i samma nivå nu, i favoritposition?

Alan Ruíz är ett frågetecken för värden medan Legia har Michal Kucharzyk out. Inga avbräck som fäller ett avgörande – positiv truppstatus för båda parter!

Vinner med minst två baljor?

Här ska det skilja flera nivåer och annat än en klar hemmavinst skulle förvåna.

Portugisisk klubbfotboll håller en riktigt bra nivå och vi har fått se flera lag därifrån sätta stora pjäser ur balans. Sporting har väl inte varit lika lyckosamma som konkurrenterna i toppen, men ändå radat upp tre hemmasegrar i Champions League, varav två stycken av dessa 2014 och övrig 2015 – mot CSKA Moskva, Maribor och Schalke.

Mot Real Madrid var Sporting suveräna och det hade varit långtifrån orättvist om de löst åtminstone en pinne. Lär ha boostat självförtroende och dessutom kommer man från en fin 4-2-vinst mot Estroil i serien.

Legia? Ja, de har tappat allt det här spelåret; är inte bättre placerade än tia efter tio pinnar på tio matcher. Fyra raka utan seger är uppradade och de förlorade, som bekant, med förkrossande 0-6 mot Dortmund i CL-premiären.

För dagen ska polackerna vara en enkel nöt att knäcka för Sporting CP…

Sporting CP -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – synas till 1,70 x insatsen hos Titanbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Sporting CP -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 27/9
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 15%
2: 6%
Över 2,5 mål: 65%
Under 2,5 mål: 37%