Speltips, Sporting Gijón – Eibar 29/4: Kombinationsspel till 3,40

Spelbloggare Publicerat: 27 April 2016

Vi har målat upp en klar matchbild inför fajten mellan Sporting Gijón och Eibar på El Molinón och landar i en kombinationsslutsats till 3,40 x polletterna.

Kniven sitter hårt tryckt mot strupen för Sporting Gijón. De står placerade som tredjejumbo, alltså i det helröda tabellområdet, och är hårt pressade underifrån medan en pinne skiljer upp till säker mark och Granada, som i sin tur ses med stor vinstchans härnäst. Andra bottenkandidater är exempelvis Rayo Vallecano, tre pinnar ovan.

Eibar inledde spelåret på ett alldeles utmärkt sätt, var uppe och fajtades på den övre tabellhalvan, men har tappat med tiden, framförallt efter nyår – endast en av de 11 senaste matcherna har vunnits. Kontraktet är dock säkrat, nu även i praktiken, så de tre sista matcherna ska egentligen bara spelas av.

Vinner – utan att hålla nollan?

Värden kommer från en 0-6-förlust mot Barcelona, men dessförinnan har formen varit bra – att stå emot katalanerna när de får fart på grejerna, det krävs det mycket för. Dessförinnan var formen varit fin och på hemmaplan har två av de tre senaste matcherna vunnits, med 2-1 över både Atlético Madrid och Sevilla. Bara kolla var de finns i tabellen för att inse storheten i de prestationerna.

Eibar är under isen, men brukar ändå bli antecknade i målprotokollet i den här typen av matcher. Offensivt finns det kraft – bakåt är problemen stora.

Sedan är det motivationsfaktorn. Gijón spelar med kniven mot strupen, måste ha siktet på tre pinnar, medan Eibar kan spela avslappnat. Ökar både målmöjligheterna bakåt och framåt?

På det har värden ytterbacken Ognjen Vranjes avstängd. Alltid problematiskt att behöva rotera i backlinjen.

Så allt som allt – Gijón är, utan tvekan, närmast segern med större motivation och bättre form, men det kan komma att bli en öppen matchbild. Var landar det då i?

BLGM – ja och Sporting Gijón vinner spelas till 3,40x hos Betway.

Speltips:

Speltips: Gijón vinner & BLGM – ja
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 29/4
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: