Sporting Gijon Villarreal 15 maj 2016

Speltips, Sporting Gijón – Villarreal 15/5: Hörnspelar till 1,62

Sporting Gijón spelar för att säkra kontraktet i den avslutande matchen av Primera División och möter ett Villarreal som redan säkrat fjärdeplatsen. Ett hörnspel synas hur som helst till 1,62 x polletterna.

Inför den avslutande fajten av Primera División står Sporting Gijón under strecket, på samma antal pinnar som Getafe – men med sämre inbördes statistik. Det innebär att ett bättre resultat än Getafe måste lösas när de ställs mot Real Betis; vinst eller kryss måste det bli och sedan återstår det att se vad som händer på Estadio Benito Villamarín.

Villarreal parkerar på fjärde- tillika CL-kvalplatsen – utan risk att dippa eller studsa upp. Med andra ord finns bara hedern att spela för och med tanke på 0-2-förlusten hemma över Deportivo La Coruña senast är det befogat att diskutera hur pass stor motivation de här inför den här fajten. I den bemärkelsen en bra sits för Gijón.

Nacho Cases är avstängd för värden medan Omar Mascarell står som skadad. Gästerna har enbart Juame Costa out.

Låg hörnlina

Känns som att oddsen till värdens favör blivit lite väl nerpushade, även om det lutar åt att de ska kamma hem alla tre pinnarna med motivationsfaktorn i åtanke.

Riktar istället fokus på hörnmarknaden. Villarreal kommer kanske inte vara spelförande, men lär ha en hel del boll och det är tveklöst att deras hörnmöjligheter underskattas. De snittar 3,9 framåt per bortafajt. Kanske ökar chanserna nu när de kan spela avslappnat?

Liknande statistik för Gijón, gällande hörnor bakåt per hemmamatch; 3,8 stycken i snitt.

Tror helt enkelt att oddssättarna dragit lite för stora växlar av situationen som råder och bortser från att Villarreal ändå kommer till El Molinón för att faktiskt spela fotboll.

Villarreal över 2,5 hörnor spelas till 1,62x. Hittar absolut värde runt sex-åtta punkter neråt. Bet365 är platsen.

Speltips:

Speltips: Villarreal över 2,5 hörnor
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:30, söndag 15/5
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 66%
X: 21%
2: 13%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%