Speltips, Sporting Kansas City – Columbus Crew 4/7: En vinnare är hittad!

Spelbloggare Publicerat: 2 July 2016

Med stor revanschlusta kliver Sporting Kansas City och Columbus Crew in till den här matchen, vilken spelas på Children’s Mercy Park – en match där vi plockar ut ett 1X2-tecken till finfint betalt.

Båda utanför playoffområdet och uttåg ur US Open Cup i veckan – det är verkligheten för såväl Sporting Kansas City och Columbus Crew. Revanschlustan måste vara enorm, framförallt så som situationen ser ut för respektive part i Eastern – respektive Western Conference.

Sporting KC hittas precis utanför playoffområdet i Western Conference, med en pinne upp dit. De har haft en del problem på sistone och 1-3-cupförlusten över Houston Dynamo var en rejäl käftsmäll i och med tabellsituationen i seriespelet. Dessförinnan hade man däremot en rätt bra svit och formen bör inte vara i fara.

Ännu värre ser det ut för Columbus Crew. Cupen trillades ur efter torsk mot Easternjumbon Chicago Fire och endast en av de åtta senaste MLS-matcherna har vunnits, vilket inneburit att man droppat i tabellen – nästjumboplatsen innehas, men så lite som fyra pinnar skiljer upp till playoffområdet, så hoppet lever alltjämt i högsta grad.

För Sporting KC saknas Nagamura samt Coelho medan Columbus skadelista är klart mer välfylld; Pacifici, Sauro och Higuain är out och Casey samt Mabwati står som osäkra.

Ettan spelas

Att Sporting KC kommer vara den spelförande parten är tveklöst. Gästerna lär backa hemåt i positionerna och därifrån försöka stjäla en pinne.

Men om de kommer lyckas? Nja…

Sporting känns som den vassare parten och hade en bra period innan nederlaget senast; att studsa tillbaka bör inte vara något större problem. De har inte löst så pass bra resultat som prestationerna visat – och här möter man ett passande motstånd att lösa tre friska pinnar mot.

På resande fot är Columbus nämligen riktigt usla. De har inte vunnit en enda av de 11 senaste fajterna och hela åtta av dessa förlorats.

Den raka ettan spelas till 1,91 x smeten hos William Hill. Om ni vill klippa det oddset, öppna ett konto hos dem och erhåll 1 000 kr i bonus här.

Speltips:

Speltips: Sporting Kansas City vinner, rak etta
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 01:00, natten mot söndag 4/7
TV:  eurosport logo (TV-tablå)
Stream:  eurosportplayer logo dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: