31 oktober 2016 Stoke Swansea

Speltips, Stoke – Swansea 31/10: 1X2-lyckan testas under måndagskvällen

Två av Premier Leagues hittills största besvikelser i Stoke och Swansea drabbar samman i måndagens enda seriefajt, med start 21:00. Ena sidan har dock fått upp farten och de får vårt förtroende med ett spel till en bit över dubbelt betalt.

En värdelös start från Stoke satt dem i en oerhört prekär situation, där de var nere under strecket. Faktum är att inte en enda av de sju inledande matcherna lyckades vinnas – och då var Stoke från flera håll tippade att kunna utmana om Europaplatserna – men just nu har man fått lite andrum i och med två raka inkasserade treor.

En ännu större besvikelse har Swansea varit. Nio matcher har genererat i fem poäng, en enda seger och det var dessutom i premiären. Hur ska man kunna få maskineriet att börja rulla på nytt? Amerikanen Brad Bradley har hämtats in på tränarposten och förhoppningen är att han ska vända på skutan – hittills har det faktiskt sett helt okej ut med honom vid rodret.

Gästerna kommer till spel utan Nathan Dyer. Stokes skadelista är fortfarande välfylld och förutom det står Geoff Cameron står som osäker.

Ettan är bra

Skadeproblemen till trots – här ska Stoke ha toppchans på tre pinnar. Är det värt att investera i det till strax över dubbelt? Absolut. Gränsen sätter undertecknad på siffror runt 1,95x, så värdet finns tveklöst där.

Att Swansea kan och har mer att bevisa tvekar jag inte en sekund på, men när ”bara” oavgjort, 0-0, löstes hemma mot Watford – en match som följde upp en 2-3-förlust och fin prestation borta mot Arsenal – kändes det lite som om de är tillbaka på ruta ett.

Och att då ställas mot ett Stoke som fått upp farten och är erkänt hemmastarka? Nja, det blir tufft.

Med all sannolikhet kommer Stokes resa uppåt i tabellen fortsätta de närmsta veckorna, och även framöver för den delen, och prestationerna i de två senaste matcherna – 2-0-vinster över både Sunderland och Hull – lovar en hel del inför framtiden.

Den raka ettan spelas till 2,09 x insatsen hos 24hBet, som ni får €50 i bonus hos via denna länk!

Speltips:

Speltips: Stoke vinner, rak etta
Odds: 2,09 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 31/10
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 27%
2: 26%
Över 2,5 mål: 52%
Under 2,5 mål: 51%