Sverige Belgien 22 juni 2016

Speltips, Sverige – Belgien 22/6: Zlatans sista match?

Gruppspelet och eventuellt hela mästerskapet ska avslutas för Sverige när de möter Belgien i den sista matchen inför slutspelet – och Zlatan Ibrahimovics sista landslagsfajt överhuvudtaget om det inte blir en vinst. Vi har plockat ut tre spelobjekt som vi finner av starkt intresse. 

Ni vet, den här hajpen som alltid kommer upp inför ett mästerskap där Sverige medverkar?

Ja, den som också alltid dör ut efter premiärmatchen. Erik Hamréns mannar – och han själv – har gjort två makalöst usla mästerskapsmatcher; mot Irland var det rent och skär flyt att en poäng kunde kammas. Mot Italien var prestationen bättre, men faktum kvarstår alltjämt – en pinne på två matcher och inte ett enda skott på mål i dessa.

Belgien inledde mästerskapet på värsta möjliga sätt och fick se sig besegrade med 0-2 mot Italien – en prestation som öppnade en hel del frågetecken inför framtiden, men därefter samlade de krafterna och krossade Irland med tre mål mot noll. Precis de beskeden man ville ha inför den här fajten.

Det ska skilja minst en klass och Belgien att vinna spelas till 1,95 x insatsen hos Bethard.

Fint värde på kortmarknaden

Nu säkrar Belgien deras slutspelsbiljett vid händelse av ett kryss, men känslan är att de vill – och kan! – göra den här processen kort.

Undertecknad räknar med att de kommer ut med rejäl fart under fötterna; sätta Sveriges försvarslinje och mittfält på hårda prov. I sin tur kommer Sverige säkerligen vara illa tvungna att använda oschyssta medel för att sätta stopp för sina motståndare vid flera tillfällen.

Förstår inte alls hur oddssättarna resonerar på kortmarknaden och att Sverige får syna flest gula kort spelas till fantastiskt fina 2,00 x insatsen hos Betsafe.

Avslutsnollan hålls intakt?

Och sist, men inte minst – ett avslutsspel testas.

Som nämnt, och som ni säkert redan visste, har Sverige fått noll avslut på mål i de inledande två matcherna – ett makalöst uselt facit. Det måste väl vara något typ av bottenrekord? Få situationer har skapats och när möjligheterna dykt upp har avslutsförmågan varit under all möjlig kritik.

Om Belgien, som vi väntar oss, får in en hyfsat tidig balja kan de säkert slå av på taken i takt med att matchen blir äldre.

Avslutsstatistiken på mål i de fyra matcherna de här två parterna varit inblandade i är: 4, 3, 7, 9.

Snålt med bra avslut även nu? Under 8,5 skott på mål spelas till 1,72 x polletterna hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Belgien vinner, rak tvåa
Flest gula kort: Sverige
Under 8,5 avslut på mål i matchen
Odds: 1,95
2,00
1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Betsafe  (Unik: 1 500 kr bonus)
Unibet   (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 22/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 19%
X: 28%
2: 51%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 62%