27 mars 2018 Rumänien Sverige Speltips

Speltips, Sverige – Holland 6/9: Galet oviss match

Ett helt nytt Sverige tar steget in i VM-kvalet – hur ska de kunna få ihop det utan Zlatan Ibrahimovics tjänster? Match nummer ett hade dessutom kunnat vara enklare; ett Holland med kniven på strupen kommer på besök till Friends Arena. Våra polletter investeras på målmarknaden – till 2,10 x smeten.

Superoddset: Spela att Sverige vinner till oddset 10,0 hos Betfair. Klicka här för att läsa mer.

Erik Hamrén, Andreas Isaksson och Kim Källström i all ära, men hur ska de svenska herrarna klara det utan världsstjärnan Zlatan Ibrahimovic? Hans, och de dessförinnan nämndas, era är över i den blågula dressen och med Janne ”Party-Janne” Andersson kommer det ske ett generationsskifte. Ändå – är inte det på tiden?

Möjligen. Efter sju år med Erik Hamrén suktar det svenska folket efter någonting nytt. Hamrén kritiserades ju vid upprepande tillfällen för att inte vilja släppa fram yngre krafter.

Alltså mycket som händer i Sverige, men i Holland är turbulensen än värre. Den före detta världsnationen – en bara för några år sedan titulerades som en av de bästa i Europa – är mitt i en stor kris. Danny Blind har bara suttit på tränarposten sedan mitten av förra året, men är alltjämt en hårt pressad man. Orsaken till den stora krisstämpeln? Att de åkte ur kvalet mot EM med buller och brak. Fyra av sexa blev de; med Tjeckien, Island och Turkiet ovanför.

Målspelet klipps till 2,10

Valet av spelobjekt inför matchen är enkelt.

Nu är Sverige, med tanke på alla rockader i truppen, rätt oförutsägbara, men på hemmaplan brukar man kunna vara att räkna med. Det är i alla fall sällan en match lämnas mållös; senast var 2013, i VM-kvalet, och sedan dess har tio kvalmatcher avverkats. Då har flera toppmotståndare stått på andra sidan planhalvan.

Holland, ja, det är väl fortfarande ett sjunkande skepp? Genrepet inför den här matchen var fullständigt katastrofalt utfört. De förlorade – hör och häpna! – med 1-2 hemma över Grekland.

Med andra ord är Holland oerhört sårbara – och som favoriter, med en extrem press att vinna matchen, eller åtminstone lösa ett positivt resultat, lär de greppa tag i taktpinnen; försöka öka tempot från start.

Nåja, 1/2-1/2?

BLGM – ja spelas till 2,10 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här! Oddset är i klar överkant, vilket också antyds när det bara är ett par andra spelbolag som erbjuder över dubbelt betalt för spelet.

Polletter – in!

SUPERODDS: 10,0 på Sverige vinner – pengarna tillbaka vid förlust

Betfair ger nya kunder möjligheten att spela Sverige vinner till hela 10,0 gånger pengarna och dessutom insatnsen tillbaka om spelet missar. Klicka här för att läsa mer och ta del av kampanjen.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 6/9
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 28%
X: 30%
2: 42%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%