Speltips, Sverige – Nigeria 8/8: Dubbla spel testas

Spelbloggare Publicerat: 6 August 2016

Efter en lovande premiär är förhoppningarna stora på de svenska fotbollsherrarna i OS. Nästa hinder står Nigeria för och då bjuder oddssättarna på enormt spelvärde – på två marknader. Detta utnyttjar vi.

Grupp B håller på att utvecklas på ett extremt intressant sätt. Premiärerna var fartfyllda och svängiga – Nigeria vann över Japan med 5-4 (!) i en helt sinnessjuk fajt; det var öppet åt båda håll från matchminut 1 till 90. Oavsett, tre pinnar inkasserades och det sätter Nigeria i förarsätet i jakten på en slutspelsbiljett.

Och även Sverige lämnade positiva besked i premiären. Det var nära att bli tre pinnar mot Colombia, som ställdes ut som klara favoriter, men de fick nöja sig med en efter att motståndarna fått in en 2-2-balja i slutskedet av matchen. Det var ett offensivt, optimistiskt och välspelande Sverige som visade framfötterna. Framtiden ser, utan tvekan, ljus ut för svensk fotboll.

Skräll och målrikt?

Valen av spelobjekt är inte alls svåra – det är fantastiskt värde som spelbolagen dukar ut.

Vi startar med att hitta en vinnare. I min bok är oddsen på 1X2-marknaden helt missvisande; jag vågar till och med sticka ut hakan och menar att Sverige, som presenteras som rätt klara underdogs, ska vara favoriter.

Premiären mellan Nigeria och Japan var fantastisk för den neutrale åskådaren, men som nigerianerna uppträdde i försvarsspelet finns all anledning till oro framöver. Hela prestationen kändes rentav amatörmässig; det var bara full fart framåt i manualboken.

Även Sverige var lite svajiga i försvarsspelet mot Colombia, men över det hela var prestationen extremt vass – något av det bästa ett svenskt landslag bjudit på de senaste åren, och då vann ändå U21-herrarna EM förra året.

Tankarna är; öppet, målrikt och skrällbud.

Sverige att vinna, den raka ettan, spelas till 2,90 x insatsen hos Unibet (1 000 kronor välkomstbonus) och över 2,5 mål plockas till 1,70x hos Mybet (1 000 kronor).

Speltips:

Speltips: Sverige att vinna, rak etta
Över 2,5 mål
Odds: 2,90
1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Mybet (UNIK: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 00:00, natten mot måndag 8/8
TV:  tvtre logo viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: