9 januari 2020 Sverige Moldavien Speltips

Speltips, Sverige U21- Spanien U21 5/9: Vi håller oss kvar på målspåret

De svenska U21-herrarna sitter i förarsätet i jakten på en EM-biljett – frågan är om de gör detsamma efter måndagens batalj mot Spanien. Vi har i alla fall en målidé från Swedbank Stadion i Malmö, vilken är värd 1,80 x smeten.

  1. Kroatien, 8: 6-1-1, 19p, + 15 mål
  2. Sverige, 7: 5-2-0, 17p, +12 mål
  3. Spanien, 7: 5-1-1, 16p, +14 mål

Så ser toppstriden ut i grupp 6. Ettan når mästerskapet direkt och de fyra bästa tvåorna av nio möjliga får spela playoff. Helt tätt är det inför avslutningen och faktum är att Sverige har allt i egna händer, men att gå vinnande ur den här striden lär vara lättare sagt än gjort.

Och sedan väntar ju Kroatien inför hemmapubliken i den sista fajten. Förbundskapten Håkan Ericsons mannar har kommit en bra bit, men är alltjämt långtifrån att slå i kaklet. Det är två fantastiska klassnationer som de fortsatt har att tampas med – 180 minuter fotboll.

Samma målspel som senast

Min känsla är att Sverige underskattas rejält här, utifrån 1X2-oddsen att döma – men det största värdet hittas väl ändå på målmarknaden? Därtill är det ett spel som ska ha mycket fina möjligheter att träffa, så valet är enkelt.

Precis som i Sveriges bortamatch mot Kroatien – att båda lagen hittar nätet, till exakt 1,80 x smeten. Fint spelvärde.

De svenska herrarna stod upp väl borta mot Kroatien och två av de bästa spelarna – kanske till och med de bästa – var anfallskollegorna Pawel Cibicki samt Carlos Strandberg. De gav det kroatiska försvaret någonting att jobba med i mer eller mindre varje anfall. Den förstnämnda signerades också den svenska baljan.

Defensivt höll man ihop det helt okej, men det var med ren och skär tur som Kroatien stannade vid ett mål. Som nämnt; återbuden i defensiven kan bli förödande.

Som favoriter lär Spanien kliva ut med fart och fläkt under fötterna, spela en offensivt orienterad fotboll. De har, precis liksom Sverige, haft defensiva bekymmer när nivån skruvats upp. I det omvända mötet med Sverige släpptes ett mål in och över två möten med Kroatien – fem stycken!

BLGM – ja spelas till 1,80 x insatsen hos Redbet, som ni får en unik välkomstbonus hos via oss – på 2 000 kronor! Det kan jämföras med exempelvis de 1,65x som Mybet presenterar. Markant skillnad!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (UNIK: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, måndag 5/9
TV:  [tv2] (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 23%
X: 27%
2: 54%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 51%