Speltips, Swansea – Chelsea 11/9: Tar de fjärde raka?

Spelbloggare Publicerat: 10 September 2016

Swansea jagar poäng när Chelsea, som hittills kammat full pott, kommer på besök till Liberty Stadium. Huruvida de lyckas pressa de blå återstår dock att se. Matchens investeringsobjekt hämtar vi från handikappmarknaden.

Den lovande premiären – 1-0-vinst borta över nykomlingen Burnley – har följts upp med två plattfall för Swansea; först 0-2 och sedan 1-2 mot Hull City respektive Leicester. Stundtals sett oerhört illa ut. Varåt det barkar i tabellen är svårt att sia, men visst får detta Swansea det svårt att hålla huvudet uppe på den övre tabellhalvan.

Under Antonio Conte har Chelsea visat upp mästartakter på nytt. Tre vinster av tre möjliga är facit, och en vinst här skulle innebära att de blåa från London kliver upp på samma antal pinnar som serieledande Manchester City, vilka i och med derbyskalpen i helgen tillsammans med Chelsea är de enda som kammat fullt hittills.

Chelsea bör vinna

Nu ska man tona ner betydelsen av formraden efter två veckors uppehåll, men jag tycker att båda parter visat på varåt det barkar detta spelår. Chelsea ska slåss om titeln och Swansea får vara nöjda om de ens landar i mittenskiktet av tabellen.

Med andra ord; klasskillnad.

Gästerna saknar Kurt Zouma och det är ett hyfsat stort avbräck, men annars är det bara positiva besked på truppfronterna. Chelsea kan ställa upp samma elva som man kört på och det är mycket positivt, så starka som de varit.

Nej, Swansea imponerar inte alls på mig och även om siffrorna på spelen till Chelseas favör inte känns jättesexiga vid första anblick, ska det finnas lite värde gömda i dem.

Valet av spelobjekt hämtas från handikappmarknaden; Chelsea -0,75 mål (asian handicap) – halv vinst på spelet vid uddamålsvinst – spelas till 1,85 x insatsen hos Bet365, som ni via oss får 1 000 kronor att spela för i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Chelsea -0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 11/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

<div

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: